True champions win from home, stay safe!
🏠 🎮 👍

Saló del Videojoc 2019 - CR

By Andorra Telecom
Online
-
Description
CONFIGURACIÓ DE LES PARTIDES
FORMAT DE COMPETICIÓ: BO3 – AL MILLOR DE 3 PARTITS
REGLES DEL TORNEIG ESTÀNDARD
ES POT CANVIAR DE MALL ENTRE PARTIDES
EN CAS D’EMPAT, ES REPETIRÀ L’ENFRONTAMENT FINS QUE HI HAGI UN GUANYADOR
NOM DEL CLAN PER FER ELS PARTITS: ”SVJ2019”

PLATAFORMA DE GESTIÓ DE LES COMPETICIONS

LA PLATAFORMA PER GESTIONAR LES COMPETICIONS ÉS L’APLICACIÓ “TOORNAMENT” DISPONIBLE PER TOTS ELS DISPOSITIUS MÒBILS I PER NAVEGADOR WEB.
ANDROID: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oxent.toornamentapp
IOS: https://itunes.apple.com/us/app/toornament-esports/id974719460
WEB: https://www.toornament.com

DINS DE LA APP DE TOORNAMENT A L’APARTAT “MIS TORNEOS” US APAREIXERAN LES PARTIDES QUE HEU DE DISPUTAR I EL RIVAL QUE US TOCA.
Timezone
Europe/Andorra (UTC+02:00)
Prize
EL GUANYADOR QUEDARÀ CLASSIFICAT DIRECTAMENT A LES SEMIFINALS DEL TORNEIG PRESENCIAL
Rules
REGLAMENTACIÓ

NO ESTÀ PERMÈS L’ÚS DE CAP TIPUS DE HACK O AJUDA EN PARTIDA
EL CORREU BROSSA I ELS INSULTS AL XAT DEL JOC ESTAN TOTALMENT PROHIBITS
ELS JUGADORS / EQUIPS HAURAN DE JUGAR A L’HORA ESTIPULADA PER LA ORGANITZACIÓ
ELS JUGADORS QUE COMPONEN LA COMPETICIÓ SERAN ELS RESPONSABLES D’INTRODUIR ELS RESULTATS DELS PARTITS A TRAVES DE LA PLATAFORMA “TOORNAMENT” DES DE LA APP O NAVEGADOR WEB.

COMUNICACIÓ ENTRE JUGADORS/EQUIPS
PODREU UTILITZAR EL BOTÓ LOBBY DE LA PLATAFORMA “TOORNAMENT” PER XATEJAR AMB EL VOSTRE RIVAL , EN CAS DE MALENTESOS O DISPUTES LA ORGANITZACIÓ VISUALITZARÀ EL XAT PER DETERMINAR I RESOLDRE ELS POSSIBLES CONFLICTES.

CALENDARI DELS PARTITS

EL CALENDARI D’ENFRONTAMENTS QUEDARÀ PUBLICAT A LA PLATAFORMA TOORNAMENT UN COP TANCADES LES INSCRIPCIONS I PODRAN SER VISUALITZADES EN L’APARTAT “MIS TORNEOS” O A TRAVÉS DE LA WEB DEL SALÓ DEL VIDEOJOC
( https://www.salodelvideojoc.com )


PUBLICACIÓ DE RESULTATS

EL RESULTAT DEL PARTIT L’HAURÀ DE PUBLICAR EL GUANYADOR DE LA PARTIDA, EN CAS DE CONFLICTE L’ALTRA PART PODRÀ REPORTAR EL RESULTAT MARCAT I SERÀ REVISAT PER LA ORGANITZACIÓ.
S’HAURÀ DE FER CAPTURA DELS RESULTATS EN TOTS ELS PARTITS.


DESCONNEXIONS

EN CAS DE DESCONNEXIÓ PER PART D’ALGUN JUGADOR DURANT LA PARTIDA, PERDRÀ DIRECTAMENT L’EQUIP QUE ES DESCONNECTI. SI EL PROBLEMA PROVÉ DELS SERVIDORS DEL JOC S’HAURÀ D’INFORMAR A L’ORGANITZACIÓ PER REINICIAR LA PARTIDA.

LA ORGANITZACIÓ

ELS ORGANITZADORS DEL TORNEIG SÓN ELS MÀXIMS RESPONSABLES DEL MATEIX DE FORMA QUE LA SEVA VEU I VOT VAN PER SOBRE DE QUALSEVOL OPINIÓ PERSONAL; ÉS PER AIXÒ QUE SI ELS ORGANITZADORS DETERMINEN NECESSÀRIA UNA ANUL•LACIÓ DE PARTIDA, REPETICIÓ DE LA MATEIXA O ALTRES ASPECTES, CALDRÀ ACATAR LES SEVES DECISIONS. (JA QUE TINDRAN UN MOTIU PER AIXÒ, COM ES COMPRÈN).
L’ORGANITZACIÓ ES RESERVA EL DRET A MODIFICAR LES NORMES PER AL BON FUNCIONAMENT DEL TORNEIG.

SI UNA PERSONA O EQUIP S’INSCRIU EN 2 O MÉS TORNEJOS SIMULTANIS, ÉS RESPONSABILITAT SEVA EL NO PODER PARTICIPAR EN ALGUN D’ELLS.
LA PARTICIPACIÓ EN AQUEST TORNEIG IMPLICA L’ACCEPTACIÓ D’AQUESTES BASES.
EL MAIL PER PREGUNTES ES info@whatyouplay.ad

LA PLATAFORMA PER COMUNICAR-SE I QUEDAR PER REALITZAR ELS PARTITS SERÀ EL LOBBY DE L'APP TOORNAMENT (XAT DE LA TROBADA), D'AQUESTA FORMA EL STAFF PODRÀ VISUALITZAR LES VOSTRES XERRADES EN CAS DE POSSIBLES CONFLICTES RELACIONATS AMB L'ASSISTÈNCIA AL PARTIT.
EN EL CAS DE QUE CREGUIS QUE EL TEU RIVAL ESTÀ FENT ALGUN TIPUS DE TRAMPES O INCOMPLINT LES NORMES DEL JOC HAURÀS D'ENVIAR UN CORREU ADJUNTAT TOTES PROVES QUE DISPOSIS (CAPTURES DE PANTALLA, REPORT DEL JOC, IMATGES, ETC ...), ÉS IMPORTANT APORTAR PROVES, DE LO CONTRARI L'EQUIP D'ÀRBITRES NO PODRÀ PRENDRE DECISIONS.
TOTS ELS DIUMENGES S'ACTUALITZARAN ELS BRACKETS I S’ANUNCIARAN ELS EMPARELLAMENTS DE LA PROPERA JORNADA.
ELS JUGADORS / EQUIPS DISPOSEN DE DILLUNS A DISSABTE PER JUGAR ELS SEUS RESPECTIUS PARTITS A PARTIR DE LA DATA ESTIPULADA EN EL CALENDARI, PER DISPUTAR ELS PARTITS HEU D’UTILITZAR EL XAT DEL LOBBY I PACTAR L'HORA DELS PARTITS.

-EN CAS DE QUE CAP DELS JUGADORS O EQUIPS NO ES PRESENTIN A LA SEVA JORNADA, PASSARÀ L'EQUIP / JUGADOR QUE TINGUI EL * SEEDING MÉS ALT.

* ORDRE D'INSCRIPCIÓ AL TORNEIG