eFootball Bulgaria Open
Playstation 4

eFootball Bulgaria Open

By Emil Beast Dimitrov
Online, Bulgaria
Description
eFootball Bulgaria Open е отворен турнир по виртуалния футболен симулатор eFootball Pro Evolution Soccer 2021 - официална дисциплина за UEFA eEURO 2021.

Дата: 25.10.2020 (неделя)
Начален час: 09:00
Check-in период: 00:00-08:30 на 25.10.2020

Връзка с администратор: https://discord.gg/DCJW8S2

Участието е напълно безплатно. До участие се допускат само лица с българско гражданство и навършени 16 години (или навършващи 16 преди 1.02.2020). Победителите в турнира ще получат шанс за влизане в разширения състав на националния отбор на България.
Timezone
Europe/Sofia (UTC+02:00)
Contact
Join Discord
Prize
Завършилите в топ 4 ще бъдат поканени да участват в турнира eFootball Bulgaria Invitational през месец ноември, победителите от който ще получат място в разширения състав на националния отбор на България.

Връзка към финалния турнир: https://www.toornament.com/en_GB/tournaments/4039669232820019200/information
Rules
Турнирът eFootball Bulgaria Open ще се проведе онлайн на конзола PlayStation 4. За да участва в турнира, всеки играч трябва да притежава:
- Българско гражданство;
- Оригинално копие на играта eFootball PES 2021 за PS4;
- Игрова конзола PlayStation 4;
- Регистрация в PSN (PlayStation Network);
- Активен абонамент в PS+.

РЕГИСТРАЦИЯ

По време на регистрацията, играчите са длъжни коректно да попълнят задължителните във формата за регистрация полета. След успешна регистрация играчите трябва да се чекират за участие в съответния турнир в рамките на предварително указан от организаторите времеви период, наречен „check-in прозорец“.

СТРУКТУРА

В зависимост от броя участници турнирът ще се проведе в схема с единична или двойна елиминация. Форматът на всяка среща в горната част на схемата (winner bracket) е best of 3, тоест 2 от 3 победи.

Двойна елиминация означава, че схемата има горна и долна част и дори ако загубите една игра, продължавате участието си и още имате шанс да спечелите турнира. Форматът в долната част на схемата (loser bracket) е best of 1, тоест играе се само една игра.

ИЗБОР НА ОТБОРИ

Всеки играч е свободен да избира от всички клубни или национални отбори в играта, като може да ги променя преди всеки отделен мач. Забранено е използването на отбори от режим myClub и custom отбори.

ПРОВЕЖДАНЕ

Играе се онлайн в режим Friendly Match, който се достъпва от менюто Friendly Match Lobby. Играчът, който се намира в горната част на двубоя в турнирната схема, прави стая в предварително определен от администраторите сървър и кани опонента си. Играчите изиграват всички необходими игри от серията си в тази стая.

Сървър: EUROPEAN FOOTBALL FESTIVAL
Lobby: Any-01

НАСТРОЙКИ НА ИГРАТА

Match Time: 10 min
Extra Time: ON
PK: ON
Substitutions: 3+1
Player conditions: Random (Live Form)
Injuries: ON
Camera: –
Stadium: –
Game Speed: Normal

ДОКЛАДВАНЕ НА РЕЗУЛТАТ

Докладването на резултат е отговорност на победителя от срещата и може да се извърши по два начина:
1. Чрез бутона Result в менюто Match в системата на Toornament.com.
2. Чрез директно съобщение до съответните администратори в Discord - https://discord.gg/DCJW8S2

При възникнал спор, потърпевшата страна разполага с 15 минути считано след края на въвеждането на резултата, за да отправи протест към администратор.

Всеки победител е длъжен да направи скрийншот или снимка на финалния екран, на която се вижда изхода на двубоя и имената на състезателите. При възникнал спор относно изхода на двубоя администраторите могат да изискат тези скрийншоти и при липса да наложат преиграване.