FIFA državno prvenstvo
Playstation 4

Kvalifikacije za Slovensko FIFA državno prvenstvo

By EŠZS
Online, Ljubljana
-
Description
Za FIFA21 državno prvenstvo bomo primorani izpeljati kvalifikacije, katere se bodo odigrale v 4 kvalifikacijskih turnirjih. Iz kvalifikacijskih turnirjev se bo na državno prvenstvo uvrstilo 32 igralcev.

S kvalifikacijami začenjamo konec novembra, vsak teden do konca decembra bo izpeljan en kvalifikacijski turnir (datumi bodo objavljeni naknadno).

Kvalifikacijski turnirji bodo izpeljani v formatu group&knockout, kjer bodo tekmovalci razvrščeni v skupine z po 4 tekmovalci v izločilne boje pa napredujeta prva dva iz vsake skupine.


Tekme se bodo igrale na Play Station 4 in uradni način igranja je FIFA Ultimate Team 1v1.

*organizator ima pravico spreminjat format tekmovanja glede na število prijavljenih.

1. Kvalifikacije: 28.11.2020
2. Kvalifikacije: 4.12.2020
3. Kvalifikacije: 12.12.2020
4. Kvalifikacije: 19.12.2020

Vsi igralci morajo biti na uradnem EŠZS Discordu, kjer se obrnete na FIFA21 admina.
Timezone
Europe/Ljubljana (UTC+01:00)
Contact
Join Discord
Prize
NAGRADNI SKLAD:
1. mesto: 200 €
2. mesto: 130 €
3. mesto: 80 €
Rules
1. PRAVILA DRŽAVNEGA PRVENSTVA
- Način igranja kvalifikacij in glavnega dela

Fifa 21 se bo igrala skozi 4 kvalifikacijske turnirje za državno prvenstvo, na katerega se bo uvrstilo 32 najboljših igralcev, po 8 iz posameznega kvalifikacijskega turnirja. Tekme se bodo igrale na Play Station 4 in uradni način igranja je FIFA Ultimate Team 1v1.
- Ligaški sistem

Prva sezona Državnega Prvenstva v FIFA21 bo razdeljena na >ONLINE< del in na >OFFLINE<. Online bodo potekale kvalifikacije za Državno Prvenstvo in pa redni del tekmovanja, kjer se bo 32 igralcev potegovalo za 8 vstopnic, ki peljejo na veliki finalni turnir na Gospodarskem Razstavišču v Ljubljani. Redni del prvenstva bo potekal po sistemu Swiss, kjer bodo tekmovalci razvrščeni v 2 skupini po 16. Po 4 najboljši iz rednega dela iz vsake skupine gredo na veliki finalni turnir.
- Prvi del: Kvalifikacije

Kvalifikacije bodo potekale v 4 datumih, ki bodo objavljeni naknadno. Prijavite se lahko na vse 4 turnirje, a le, če si predhodno še niste zagotovili mesta na velikem finalu. Kvalifikacije bodo potekale po sistemu skupinskega dela in izločilnih bojev. Razvrščeni boste v skupine z po 4 igralci, najboljša 2 po skupinskem delu pa napredujeta v izločilne boje, kjer se igrata 2 tekmi HOME-AWAY vse do polfinala, kjer bodo igralci igrali po sistemu BO3 (beast-of-three).
- Drugi del: Swiss league

32 igralcev bo razvrščenih v 2 skupini po 16, kjer dobite nasprotnika, z katerim imate enak WIN SCORE, seveda pa to ne velja za prvo tekmo. Torej v primeru, da prvo tekmo zmagaš, dobiš nasprotnika, ki je na prvi tekmi prav tako zmagal. V primeru, da prvo tekmo zmagaš in drugo izgubiš, nato dobiš nasprotnika, ki ima prav tako WIN SCORE 1-1.
- Tretji del: PlayOff

Playoff se igra OFFLINE na Gospodarskem Razstavišču v Ljubljani, kjer se bo 8 igralcev potegovalo za laskavi naslov URADNEGA DRŽAVNEGA PRVAKA V FIFA 21. V PlayOff bodo igralci razvrščeni v 2 skupini po 4, kjer bodo proti vsakemu nasprotniku iz skupine igrali 2x HOME-AWAY, v izločilnih bojih, kamor se uvrstita prva dva iz vsake skupine, pa bodo igralci igrali po sistemu BO3.