True champions win from home, stay safe!
🏠 🎮 👍
Hearthstone Magyar Kupa

Hearthstone Magyar Kupa powered by Vodafone

By Esport Universum
Online, Budapest
Description
A verseny kezdete Szeptember 22. 12:00. Kezdés előtt egy órával minden részt vevőnek meg kell erősítenie a részvételt a "Check in" funkcióval.

Aki nem Check-inel a verseny kezdete előtt, az nem vehet részt.

Kérünk mindenkit mégegyszer nézze át a szabályzatot, kisebb módosítások voltak a Toornament platformnak köszönhetően:
http://esu.one/hsversenyszabalyzat

Ezen a linken a versenyről találtok további részleteket:
http://hsverseny.hu/versenymenet-leirasa/

A Hearthstone Magyar Kupa powered by Vodafone egy egyedülálló Hearthstone verseny hazánkban. A svájci 8 fordulós selejtező végén legtöbb pontot összegyűjtő 8 játékos élőben mérkőzhet meg a budapesti Vodafone székházban.

Külön szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy a selejtezőn minden kört a kezdésétől számított egy óra elteltével lezárjuk. Arra kérünk minden résztvevőt, hogy minden játék után frissítse az állást a Toornament oldalán, ne csak a mérkőzés végén, mivel a kör végénél csak az oldalon leadott eredményeket áll módunkban elfogadni és az alapján fognak a játékosok pontot kapni.

A regisztrációk utólagos módosításáról fel kell venni discordon a versenybírókkal a kapcsolatot, nem lesznek a változtatások automatikusan elfogadva!

A jelenlegi tiltott kártyák:
Whizbang

Sok sikert kívánunk, az RNG legyen veletek!
Timezone
Europe/Budapest (UTC+02:00)
Prize
Minden döntőbe jutott játékos értékes tárgynyereményekben részesül.

A fődíj, amit az első helyezett kap meg, egy all inclusive utazás és páros VIP belépő a Vodafone Magyarország jóvoltából a 2019-es ESL IEM Katowice rendezvényre.

Ezeken felül az Esport Universum ZRT jóvoltából 200.000 Forintos pénznyeremény kerül az alábbi módon kiosztásra:


Első helyezett: 100.000 Ft
Második helyezett: 60.000 Ft
Harmadik helyezett: 40.000 Ft
Rules
A versenyre vonatkozó teljes szabályzatot a következő linkel lehet elérni, a szekció további része pusztán kivonat a teljes szabályzatból. Arra kérünk mindenkit, hogy figyelmesen olvassa el. A szabályzat nem ismerete nem mentesít a vele járó kötelezettségek alól.
http://esu.one/hsversenyszabalyzat

RÉSZVÉTELI FELTÉTELEK

Minden a kupán részt vevő játékosnak meg kell felelni az alábbi feltételeknek:

- Minden a kupára jelentkező játékosnak el kell fogadnia a felvételt a barát listára a Battle.net applikációban az alábbi 3 accounttól, amit a regisztráció leadása után fog megkapni:
ESUadmin, fusiontv1 és fusiontv2.

- A kupára minden 14. Életévét betöltött magyar állampolgár regisztrálhat. Amennyiben a játékos nem töltötte be 18. életévét, úgy a versenyben csak szülői hozzájárulással vehet részt. A regisztrációval 18 évet be nem töltött jelentkező elismeri, hogy a szülő tudomásul vette a szabályzatot és hozzájárult a részvételhez. A szülői hozzájárulást a szervezők a verseny bármely szakaszában bekérhetik írásos formában az itt mellékelt szülői hozzájárulást:
http://hsverseny.hu/wp-content/uploads/2018/09/Szuloi_Hozzajarulo_Nyilatkozat.pdf

- Minden jelentkezőnek rendelkeznie kell Hearthstone accounttal az európai (Europe) régióban.

- A jelentkezésen leadott felhasználónevek, illetve battle tagek nem tartalmazhatnak semmilyen trágár, sértő, obszcén, rasszista kifejezést.

- A szervezők által kért minden adatot a résztvevők kötelesek megadni. Amennyiben a regisztrációs folyamat alatt az adatok hibásak vagy hiányosak, abban az esetben a regisztrációt nem kerül elfogadásra.

- Ezen szabályzat mellett a játékosoknak meg kell felelniük a Blizzard által Hearthstone játékára vonatkozó használati feltételeknek. Ennek megsértése azonnali kizárást von maga után.


KOMMUNIKÁCIÓ

- A verseny hivatalos kommunikációs platformja a Discord. Ezt a csatornát kell használnia a résztvevőknek, amennyiben valamilyen problémás eset merülne fel. A verseny discord linkjét a regisztráció kezelése után kiküldött emailben kapják meg a játékosok.

- Az esetleges panaszokat csak megfelelő bizonyítékok kíséretében tudják elfogadni a szervezők. Tehát legalább képernyőmentést (screenshot) kell készíteni minden kérdéses esetben és azt a szervezők felé továbbítani.

- A játékosok közötti kommunikáció a verseny alatt a Toornament platform egy adott mérkőzés szobájában történik (az oldalon Lobby), itt fogják az ellenfelek a Battle net elérhetőségeket is megadni.


FORMÁTUM

- A verseny a Standard ligában zajlik, tehát minden paklinak meg kell felelnie a Standard formátum feltételeinek.

- Minden fordulóban a hasonló pontszámú játékosok kerülnek szembe egymással. Senki nem esik ki az egyes fordulók után.
8 lejátszott forduló után a legtöbb ponttal rendelkező 8 játékos jut be a döntőbe.


CSOPORTKÖRÖK,Bo3 CONQUEST

- Minden játékos két különböző paklit hoz erre a szakaszra, egy hőshöz csak egy pakli készíthető

- Az első játék előtt mindkét játékos leírja ellenfelének, hogy milyen hősökkel fog játszani, majd paklit választ. A játékosoknak a pakli tartalmáról információt megosztaniuk.

- Az a játékos, aki az első fordulóban nyert, kötelezően paklit vált

- Az a játékos, aki az első fordulóban kikapott dönthet arról, hogy paklit cserél vagy megtartja az előzőt.

- Az a játékos, aki mindkét paklijával nyer egy-egy játékot, nyeri a mérkőzést.

- Az a játékos, aki már nyert egy paklijával játékot, nem használhatja azt a paklit a mérkőzés további játékaiban.

- Pontozás: A győztesek meccsenként 3 pontot kapnak, a helyezéseket elsődlegesen a pontszám határozza meg. Azonos pontszám esetén esetén az ún. tiebreaker-ek alakítják ki a rangsort: elsődlegesen az ellenfelek nyerési aránya, másodlagosan pedig a verseny során nyert játékok száma (%-osan kifejezve).


JÁTÉK ÉS TECHNIKAI FELTÉTELEK

- Egy hőshöz csak egy pakli készíthető.
- Minden játékosnak a saját kártyáit kell használnia.
- A játékosok leadott paklijai között csak a versenyen használtak szerepelhetnek
- Minden játékos kérhet képernyőmentést az ellenfele challenge képernyőjéről
- Minden játékos a saját eszközeiért, internetkapcsolatáért felel.
- Minden játékos a saját kártyáit és accountját kell, hogy biztosítsa.

A selejtező után a szervezők el fogják kérni a rájátszáshoz szükséges paklikat, amelyeket a versenyzőknek meg kell adniuk minden további a szervezők által kért információval együtt 2018.09.23 22.00-ig.


IDŐLIMIT, PONTOSSÁG
Minden kör maximum egy órán keresztül zajlik. Egy óra elteltével az aktuális a Toornament oldalán megjelenített eredmények alapján lezárjuk a kört. Tehát minden résztvevőnek az egyes játék végén kell jelentenie az eredményt, nem csak a mérkőzés végén.

Amennyiben egy játékos több mint 10 percet késik az adott forduló startja után, abban az esetben elveszíti az első játékot.