True champions win from home, stay safe!
🏠 🎮 👍
PCPlaystation 4Xbox OneSwitch

Køge Lan #1 - Fortnite

-
Description
Turneringen spilles på Køgelan #1, Så du skal have gyldig billet og være til stede i hallen for at spille turneringen.

Se mere på esportsevents.dk
Timezone
Europe/Copenhagen (UTC+02:00)
Prize
1# 2.000,-

2# 1.000,
Rules
1. Holdene samler sig i én lobby og spiller squad

2. Der spilles to kampe, og dét hold med flest samlede kills over de to kampe går videre. Finalen er derimod baseret på tre kampe. Her er det altså det samlede antal kills efter tre games, der afgør vinderholdet.

3. Der spilles “Single Elimination”, hvilket betyder, at dét hold med færrest kills efter kampene ryger ud. En kamp er vundet, når der er færre opponents tilbage, end det antal kills modstanderholdet er bagud.

4. Efter hver kamp skal én fra begge hold indrapportere deres samlede antal kills. Dette gøres via discord, til GAME CREW

5. I tilfælde af tvister skal administratorerne underrettes og gives bevis. Dette kan være optaget gameplay.

6. Sabotage af modstanderholdet er ikke tilladt. Dette vil medføre en udelukkelse fra turneringen. Vi tolker “sabotage” som værende enhver handling, der synes at have til formål at nedsætte modstanderens chance for at vinde. At stjæle modstanderens kills er ikke sabotage.

Eksempler på sabotage er derimod:
– At påvirke modstander med “Impulse Grenade” eller “Shopping Cart”
– At ødelægge builds og på dén måde forårsage fall damage eller på anden vis påvirke udfaldet af turneringen
– At bygge med intentionen om at blokere modstanderen

7. Holdet skal være klar 5 min før start.

8. Hvis begge hold får det samme antal samlede kills i kampene spilles en omkamp. Ender en kamp uafgjort, skal en administrator kontaktes, da det vil forsinke resten af turneringen.

9. Hvis man ønsker at streame turneringen via enten Twitch eller YouTube, skal delay sættes til 60 sekunder i OBS. GAME CREW kan ikke vejlede om dette, så find information på internettet eller sluk din stream, når du spiller turneringen.

10. Under hele turneringen skal alle deltagende spillere være til stede på Køge-EE Discord. På Discord skal alle spillere være navngivet i overensstemmelse med deres ingame navn, så det er muligt for modstandere og administratorer at kontakte deltagende spillere. Hvis henvendelser fra administrator ikke besvares, kan man risikere at blive diskvalificeret, hvilket betyder, at det andet hold går videre.