True champions win from home, stay safe!
🏠 🎮 👍

Bulgarian StarCraft League - Квалификация #2

By Bulgaria StarCraft League
Online
Description
Добре дошли в Bulgarian StarCraft League!

През следващите три седмици ще имате възможност да премерите сили на това ново бойно поле. Залогът е не само паричната награда в края на турнира, но и честта за това, кой ще бъде запомнен в историята като първият BSL шампион!!!

Първата фаза на BSL: Sofia Open 2018 ще се проведе онлайн като се играе всяка събота, започвайки от 12.01.2019
Начало в 14:00!
Засега има 8 места, но при повече записани участници, броя на slot-овете ще бъде увеличен.

Очакваме ви, GL HF!!!
Timezone
Europe/Sofia (UTC+03:00)
Contact
Join Discord
Prize
Наградния фонд на BSL: Sofia Open 2018 е над 500 лв!!!

Стартираме това начинание като фенове, искащи да споделят магията на StarCraft с всеки, който има интерес и страст към играта. Планираме да организираме няколко състезания през годината, на различни места из страната и да създадем една наистина професионална лига, в която да искат да участват и международните звезди. Тъй като сме група млади, амбицирани хора с идея, които за жалост не разполагат с неограничени ресурси, приемаме и дарения, които ще отидат за организирането на следващото издание на BSL. Лигата ще се разрасне именно благодарение на Вас, феновете. Нека всички заедно направим България гореща точка в esport сцената, защото го заслужаваме!
Rules
Турнирът ще се проведе в рамките на три седмици и ще бъде разделен на три части - две онлайн и една, която ще бъде в зала Draga (https://www.dragavenue.com/ )

Дати:
Квалификация #1 - 12.01.2019 (събота) от 14:00
Квалификация #2 - 19.01.2019 (събота) от 14:00
Round of 8, ФИНАЛИ - 26.01.2019 (събота) от 10:00

Жребий:
Участниците ще бъдат разпределени в бракета на случаен принцип, след теглене на жребий. Ще се дава лайв на канала ни в Туич

Формат:
1) Играчите във всяка квалификация ще бъдат в единична елиминация. За финали се класират четирима човека (общо осем от двете квалификации). Всички игри ще бъдат bo3!
2) Финалите ще бъдат единична елиминация - ако изгубиш срещата си, отпадаш! Всички игри ще бъдат bo3 и ще се кастват. Полуфиналите ще са bo5, а финала - bo7!
3) Избирането на карта става при последователно ban-ване от двамата играчи, докато не остане само една. При bo3 се повтаря същата процедура, докато не останат 3 карти и този, който е на ред - избират първата. Играе се на официалните ladder карти!

Контакти:
bulgarianstarcraftleague@gmail.com
0876 666 817 - Лъчезар Каменов
0893 761 067 - Владимир Чавдаров
Chat channel - bsl
дискорд сървър - https://discord.gg/dS7sg7E

!!!DISCLAIMER!!!
1) Играчите са длъжни да съобщят резултат на админите и да предоставят match history, ако админа пожелае! Ако участникът не се яви до 15 минути играта му ще се брои като служебна загуба. Проверявайте чатовете често!