True champions win from home, stay safe!
🏠 🎮 👍
PCMobile

Skynett Langames 25 HS BYOD

Online, HOLIDAY CLUB SAIMAA
-
Description
Osallistumisoikeus turnaukseen on Skynett Langames 25 -tapahtumassa (https://www.skynett.fi/) läsnä olevilla henkilöillä. Osallistujien on vahvistettava läsnäolonsa tapahtumassa ilmoittautumalla kilpailun vastuuhenkilölle (check-in).

Peli pelataan säännöillä:
2.9: Last Hero Standing bannilla
2.9.1: Voittaneen pelaajan täytyy jatkaa pelaamista samalla pakalla.
2.9.2: Ottelun hävinnyt pelaaja vaihtaa pakkansa toiseen,
2.9.3: Hävinneen pelaajan täytyy valita joka kerta eri pakka. Jos pakka on hävinnyt ottelussa jo kerran tai se on bannattu, sitä ei voi enää valita

Hearthstone-kilpailun vastuuhenkilöt:
Robert "Spicey" Hyöppönen (konepaikka: TBA, Discord: Spc#2197)
Konsta "xTaiga" Kokkonen (konepaikka: TBA, Discord: xTaiga#3683)

Competition head:
TBA

Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi<miukumauku>skynett.fi
Timezone
Europe/Helsinki (UTC+03:00)
Contact
Join Discord
Prize
1. Sija 250€
2. Sija 150€
3. Sija 100€
Rules
Nämä säännöt ovat SEUL ry:n viralliset Hearthstone -pelin säännöt, joita on muokattu Skynett Langames 25 -tapahtumaan sopivaksi. SEUL ry:n sääntöjä käytetään kaikissa SEUL ry:n sertifioimissa turnauksissa ja niiden ylläpidosta vastaa erillinen pelisääntötyöryhmä. Jokaisen turnaukseen osallistuvan henkilön tulee lukea ja ymmärtää alla olevat säännöt ja käyttäytyä urheilijamaisesti turnauksen aikana. Turnaustuomareilla on viime kädessä päätösvalta kaikissa konflikti- ja sanktiointitilanteissa. Turnaustoimihenkilöt varaavat kaikki oikeudet näitä sääntöjä koskeviin muutoksiin. Turnaustuomarit voivat tarvittaessa keskeyttää turnauksen vakavan teknisen ongelman tai muun mahdollisen äkillisen tapahtuman, esimerkiksi sairastapauksen vuoksi.HUOMAA! Säännöistä on olemassa kaksi eri versiota (Conquest ja Last Hero Standing). Tutustuthan molempiin, riippuen turnauksen käyttämästä formaatista. Yleisin käytetty formaatti nykyisin on Conquest.Nämä säännöt ovat pääasiassa turnauksiin, jotka pelataan paikallisessa turnaustapahtumassa. Verkossa pelattaviin turnauksiin sääntöihin voidaan tehdä pieniä muutoksia. Turnausjärjestäjä on velvollinen ilmoittamaan aikataulut, turnausformaatin ja palkinnot ennen turnausta.Kaikki huijaaminen, mukaan lukien pelin seuraaminen toisen henkilön avustuksella, on kielletty. Jos osallistuja ei tiedä, onko jokin pelimekaniikka sallittu, heidän TULEE kysyä päätuomarilta ennen turnausta onko kyseinen mekaniikka sallittu vai ei.Minkään säännön rikkominen johtaa sanktiointiin, mitä voivat ollaVaroitukset
Yhden pelin tappio
Yhden ottelusarjan tappio
Palkintosumman vähentäminen
Pelaajan tai joukkueen poistaminen turnauksesta
Pelaajan tai joukkueen poistaminen tapahtumasta
Turnaustuomarin tekemä päätös voidaan kyseenalaistaa käsittelemällä asia turnauksen päätuomarin kanssa. Kantelu päätöksestä on tehtävä päätuomarille heti, kun tuomari on antanut päätöksen tai kun peli, jota päätös koskee, on päättynyt. Päätuomarin päätös on lopullinen ja siitä ei voi tehdä kantelua.1. Yleiset säännöt1.1: Peli: Hearthstone (Blizzard Entertainment), viimeisin versio
1.2: Pelimuoto: 1 vs 1
1.3: Palvelin: EU
1.4: Kaikki ohjelmistot, jotka antavat epäreilua etua pelaajalle tai muuttavat peliohjelmaa millään tavalla, ovat kiellettyjä.
1.5: Pelin aikana pelaajat voivat kommunikoida vain peliin liittyvien henkilöiden kanssa, kuten tuomareiden. Pelin sisäisen kommunikointivälineen käyttö tapahtuman ulkopuolisten ihmisten kanssa on kielletty.
1.6: Pelaajien tulee asettaa itsensä Busy-tilaan turnauspelien ajaksi Battle.net -asiakasohjelmasta.
1.7: Aikataululliset asiat:
1.7.1: Pelaajien tulee olla paikalla 15 minuuttia ennen varsinaisen ottelun alkamista. (Koskee turnauspelejä, jotka pelataan fyysisesti turnausjärjestäjän pelilaitteilla)
1.7.2: Jos pelaaja ei ole paikallaan ja valmiina kun pelin on määrä alkaa, pelaaja luovuttaa ottelun automaattisesti (lohkovaihe) tai luovuttaa ensimmäisen pelin sarjassa (Bo3+), jos turnaustuomari ei toisin päätä. Välierien ja finaalien aikana pelaajalle voidaan myöntää 15 minuuttia aikaa olla valmiina, jonka jälkeen pelaaja luovuttaa koko ottelun.
1.7.3: Turnaustoimihenkilöt varaavat oikeuden muuttaa näitä määritteitä, mikäli olosuhteet niin vaativat.
1.8: Tasatilanteessa (molemmat pelaajat 0 hp yhtäaikaisesti) molemmat pelaajat lasketaan voittajiksi. Ainoastaan jos ottelu oli ratkaiseva, tulee peli pelata uudelleen samoilla pakoilla.
1.8.1: Jos peli kestää vuorokattoon saakka voittava pelaaja on se, jolla on viimeisellä vuorolla enemmän kestopisteitä (armor mukaanluettuna).
1.9: Äärimmäisissä olosuhteissa turnauksen järjestäjä varaa oikeuden muuttaa sääntöjä.2. Pelin säännöt2.1: Pelaajat pelaavat ennalta sovitulla määrällä pakkoja. Jos turnausjärjestäjä vaatii BO5 sarjoja, tulee jokaisen osallistujan tuoda 3 pakkaa (4+ pakkaa bann(e)illa) kilpailuun mukanaan jne.
2.2: Turnauspakat tulee olla etukäteen lähetettynä turnauksen järjestäjälle järjestäjän ohjeiden mukaisesti. Turnauksen järjestäjällä on oikeus olla vaatimatta tätä käytäntöä.
2.3: Kaikki kortit ovat sallittuja, mutta turnauksen järjestäjä voi poistaa epätasapainossa tai toiminnallisesti rikki olevat kortit valikoimasta.
2.4: Ottelun luovuttaminen on sallittua.
2.5: Pelaajat ilmoittavat valitsemansa classit toisilleen, joko yhtäaikaisesti tai online-ympäristössä järjestyksessä A-B-B-A-B-A-A-B. Järjestystä voi lyhentää lopusta alkaen tai pidentää jatkamalla alusta, jos pakkoja on eri määrä. Valinnan jälkeen pelaajat bannaavat yhden tai enemmän pakkoja, jos formaatti käyttää bannausta. Pelaajat valitsevat itse ensimmäisen pelaamansa pakan, ilman että he tietävät vastustajansa valintaa.
2.5.1: Valinnat kerrotaan turnauksen järjestäjälle ennen otteluiden alkua, turnauksen järjestäjän ilmoittamia tietokanavia käyttäen. Turnauksen järjestäjällä on oikeus olla vaatimatta tätä käytäntöä.
2.9: Last Hero Standing bannilla
2.9.1: Voittaneen pelaajan täytyy jatkaa pelaamista samalla pakalla.
2.9.2: Ottelun hävinnyt pelaaja vaihtaa pakkansa toiseen,
2.9.3: Hävinneen pelaajan täytyy valita joka kerta eri pakka. Jos pakka on hävinnyt ottelussa jo kerran tai se on bannattu, sitä ei voi enää valita3. Muut säännöt3.1: Voittavan pelaajan tulee ottaa kuvankaappaus ottelun lopetusnäkymästä, jossa näkee voittiko vai hävisikö pelaaja. Turnauksen järjestäjällä on oikeus olla vaatimatta tätä käytäntöä.4. Ongelmatilanteet4.1: Pelaaja ei saavu paikalle tai ei hyväksy haastetta
4.1.1:Jos pelaaja ei ole saapunut paikalle tai hyväksynyt haastetta viiteentoista (15) minuuttiin ottelun aloitusajankohdasta, oletetaan hänen luovuttaneen ottelunsa.
4.2: Verkon katkeaminen ja pelin uudelleen aloittaminen
4.2.1: Jos peli palautuu takaisin normitilanteeseen automaattisen uudelleenyhdistämisen kautta ilman huomattavaa viivettä pelitilanteeseen, tulee peliä jatkaa normaalisti.
4.2.2: Jos molemmat pelaajat suostuvat aloittamaan pelin uudelleen, voidaan niin tehdä.
4.2.3: Pelaajat voivat myös keskenään sopia toisen pelaajan voittaneen ottelun ilman uuden ottelun aloittamista.
4.2.4: Jos kumpikaan pelaaja ei hyväksy ylempiä toimintatapoja, merkataan ottelu häviöksi molemmille. Ottelun ollessa ratkaiseva, pelataan peli uudelleen samoilla pakoilla.
4.2.5: Tahallinen poistuminen kesken ottelun on kielletty ja siitä seuraa rangaistus.
4.3: Kaikissa pelin sisäisissä ongelmatilanteissa pelaajan tulee ottaa kuvankaappauksia todisteiksi tapahtumista.5. Fair play5.1: Turnaus käyttää reilun pelaamisen eli fair play -sääntöjä. Haukkuminen, rasismi ja uskonnon pilkkaaminen on kiellettyä ja johtaa rangaistukseen. Vastustajan tahallinen provosointi on kielletty varoituksen uhalla. Turnauksissa käytetään liiton eettistä ohjeistoa.
5.2: Osallistujien tulee puhutella tuomareita kohteliaasti ja kunnioittavasti.
5.3: Jos osallistuja yrittää tahallaan sabotoida pelejä, toisia pelaajia tai turnauksen järjestäjiä, pelaaja diskataan.6. Protestit ja rangaistukset6.1: Kaikki protestit pelin tulokseen liittyen tulee tehdä 10 minuutin sisällä pelin päättymisestä.
6.2: Kun ottelun tulos on protestin alaisena, niin asianomaiset pelaajat eivät voi jatkaa turnauksessa ennen kuin protesti on selvitetty.
6.3: Rangaistukset
6.3.1: Varoitus, pelin häviäminen, ottelun häviäminen, diskaus, pelikielto.
6.3.2: Tuomarit voivat käyttää säädettyjä rangaistuksia haluamallaan tavalla.7. Lähetykset
7.2: Peleissä ei saa olla mukana muita katselijoita, kuin ennalta hyväksytyt lähetyshenkilöt ja tuomarit.
7.3: Pelaajat eivät saa katsoa tai kuunnella mitään lähetyksiä turnauspelin aikana.
7.4: Online-turnauksissa lähetyksissä pitää olla vähintään 3 minuutin viive.
7.5: Pelaajat eivät saa lähettää omaa peliään offline-turnauksissa.