Playstation 4

Let's Play Varna 2019 MK11

By GplayTV
Description
След успешните събития в София, Пловдив и Бургас, екипът на GplayTV е готов да завладее и Варна!

Време е за най-готино и най-гейминг събитие в България – Let`s Play Varna 2019. Очаква ви голяма доза гейминг и забавления, за които ще се погрижат любимците ви Nothx, Zing, DonBrutar, Corkscrew2, ViksyG и много други. Ще може да се включите в многобройните ни турнири по Fifa 20, CS:GO, League of Legends и Mortal Combat 11. Феновете на Fortnite ще могат да се включат в нашия турнир тип „Kill Race”. В събота ви очакват два часа K-Pop танци на главната сцена, а за феновете на карти сме приготвили страхотен турнир по Yu-Gi-Oh. Специалните ни зона за мобилен гейминг ще зарадва и почитателите на Brawl Stars, както и на Clash Royale. Допълнително ще може да се включите в нашите активности свързани с игрите PUBG, Project Cars 2, Apex Legends, Overwatch, Retro Gaming и да тествате безброй хардуер и периферия!
Timezone
Europe/Sofia (UTC+03:00)
Prize
Награди:
1во място – 600 лв
2ро място – 300 лв
3то място – 100 лв
Rules
Mortal Kombat 11
ДКС Варна зала “Конгресна” - на 12 - 13 Октомври 2019

Награди:
1во място – 600 лв
2ро място – 300 лв
3то място – 100 лв

Нямате право да се записвате на повече от 1 турнир

Основна Информация:

Кой ден ще е турнира? - 12 Октомври (Събота)
Записване: САМО ONLINE в Toornament
Къде ще се играе? - В конзолната зона
Линк за записване: https://gplaytv.bg/2019/zapisvane-i-pravila-za-turnirite-na-lets-play-varna/?fbclid=IwAR18ypxAazOqn-xkw_k0EmFmYisDWvjH_X9upQUiilp70xUgCRP04g9rnW8
Максимален брой участници: 64 (RO64)
Потвърждаване на участие на място (чекиране) – от 10:30 до 11:30
Last minute записване – от 11:30 до 11:45
Кога се играе? – от 12:30 до 19:00
Как ще ме викнете да играя? - По телефона - така че го заредете!
Игрови Правила:
Платформа: PlayStation 4
Максимален брой участници: 64
Формат: 1v1 RO64 бракет с директна елиминация - BO3 всички мачове, освен ¼ финал, ½ финал и финал(те са BO5). За повече информация, вижте по-надолу.
Забранени герои: Terminator (release date: October 8, 2019)
Двубоите се играят през Tournament mode на МК11. Всички вариации, които са там са позволени. Ако вариацията на героя не присъства в Tournament mode на самата игра, то вие не можете да я използвате.
Мога ли да си направя настройките? - Да
Мога ли да донеса Arcade Stick? - Да
Кой е P1 и P2? - Сами се разбирате, или администраторите решават
Има ли значение на коя конзола ще играя? : Да, ако администратор ви каже, че играете на дадена конзола, нямате право да я сменяте.

BO3 и BO5 правила:
Всички игри до осминафинал се играят BO3 - първият играч, който направи две победи продължава напред (т.е. резултат 2-0 или 2-1)
Четвъртфинал, полуфинал и финал се играят BO5 - първият играч, който направи три победи продължава напред (т.е. резултат 3-0, 3-1, или 3-2)
Условия за игра
Със записване за турнир, организиран от GplayTV, вие се съгласявате с всички правила и норми, налагани за съответния турнир. Също така се съгласявате с всяко решение взето от администраторите преди, по време и след даден мач, както и с промяна на правилата по време на турнира (при необходимост). Съблюдаването за спазване и прилагане на правилата е отговорност на администраторите на турнира.

Всички играчи ще бъдат помолени да спазват адекватно ниво на уважение и приятелско отношение към останалите участници и администраторите. Неспортсменско поведение и неуважение към играчи и администратори няма да бъде толерирано и ще доведе до загуба на игри или до директна дисквалификация от турнира.
Играчите са задължени да следват инструкциите на администраторите на турнира. Също така са задължени да пазят устройствата и техниката, предоставена им за ползване.

Администраторите на GplayTV ще уведомят играчите за начален час на турнира, както и за начален час на всеки един кръг/следващ мач от надпреварата. Имайте предвид, че всеки кръг може да има изменение в зависимост от продължителността на игрите.