Northern Sky School Tour

By Northern Sky & NESL
Online, Växjö
-
Description
NSST är ett samarbete mellan Northern Sky och Nordic ESL, som är en del av ESL (Electronic Sports League) en av världens största Esports arrangörer. En del av samarbetet är att de som vinner NSST får chansen att mäta sig med motståndarna i Nordic ESL.

Servern kommer att övervakas live och Admin på plats, dock så kommer denne ej att svara på frågor som inte direkt kopplas till gameplay.

Feedback lämnas gärna till NSST eller via [email protected]

Första matchen spelas på Lördag den 5:e Oktober 2019 vid 18.00 för grupp A och grupp B startar 6:e Oktober 14.00. Matcher kommer att läggas upp varje måndag för spel kommande vecka. Veckodagsmatcher kommer att vara standard.

Om laget absolut inte kan den satta tiden måste man höra av sig minst 24 timmar innan via sms till 070-6155517 är det senare lämnas WO.

Vid server problem tas beslut av Admin om åtgärd . Beslutet kan överklagas på [email protected]

Matcherna spelas Best of three, på Inferno,Train,Mirage,Nuke,Overpass,Dust2,Vertigo.

Uteslutning av banor sker i matchlobbyn på www.neslone.com
Lag satt som hemmalag börjar utesluta. Knivrunda sker enligt praxis.

Språkbruk och dåligt uppträdande kan även det leda till poängavdrag.
Ersättare kan användas under turneringen men max 2 per lag som anmäls i förväg på www.neslone.com dock behöver man inte anmäla dessa på en gång utan kan ske vid behov.
Timezone
Europe/Stockholm (UTC+01:00)
Contact
Join Discord
Prize
– Priser från våra sponsorer
– Direktkvalificerade till N-ESL turnering, ”The Nationals”
– Direktkvalificering till nästa års NSST
– En prestigefylld vinst!
Rules
Vi följer : https://play.eslgaming.com/rules
Code of conduct för E-Sport samt använder anticheat och manuell review både live och i efterhand, allas gameplay sparas i 30 dagar för ev genomgång. Vid misstänkt fusk kontakta oss på: [email protected]
Eller om det gäller Live review på Sms till: 070-6155517

Vid misstanke om fusk kallas disciplinnämnd samman bestående av NSST samt NESL för utvärdering och utmätning av ev straff. Märk: laget kan tappa poäng eller få enskild spelare avstängd eller annan åtgärd beroende på omfattning.

Överklagan sker på mail: [email protected] om man tycker att utfallet är felaktigt. Bifoga då den bevisning som finns och ett personligt brev.