Kanaliiga - Dota2 #season3

By Kanaliiga
Online, Online
-
Description
Tervetuloa mukaan Kanaliiga Dota2 - #Season3 kaudelle:

Jälleen taistellaan Kanaliigan Dota2 mestaruudesta yritys joukkueiden välillä. Pelimuotona toimii tuttu Captains Mode:

Alkusarjat (bo3)
Finaali (bo5)

Jos osallistujia saadaan ilmoittautumaan vähintään 12 joukkuetta, lisätään turnausjärjestykseen sarjatasot.
Timezone
Europe/Helsinki (UTC+02:00)
Prize
No prize information.
Rules
Säännöistä yleisesti:

Osallistua voivat kaikki Suomessa toimivat yritykset riippumatta toimialasta tai yrityksen koosta. Joukkueeksi turnaukseen voi osallistua kaksi eri yritystä, minkä henkilökunnasta luodaan turnauksen joukkue.

1. Turnausmuoto 5 vs. 5 Captains mode (Best of 3) Grand final (Best of 5)

2. Joukkueiden kapteenit sopivat yhdessä kumpi joukkueista luo turnaus aulan ja nimeää sen: "Kanaliiga Season 2". Laittakaa aulaan salasana, jotta aulaan ei pääse muita pelaajia. Ilmoittakaa salasana toisen joukkueen kapteenille. Jos kaksi joukkuetta pelaa samaan aikaan, laittakaa aulan nimeen yrityksenne nimet. Valitkaa serveriksi Stockholm.

Jos pelinne striimataan twitchiin, aulan luo striimin casteri (Mazaaaaaaa tai muu henkilö. Striimaus mahdollisuudesta kysytään erikseen pelaajilta kun peli päivä on saatu sovittua.)

3. Puolen / picki järjestys:
1. matsi - Ennen matsia coinflip. Sen voittaja saa valita, että ottaako firstpick/secondpick tai radiant/dire. Coinflipin hävinnyt päättää jäljelle jääneen valinnan, että ottaako firstpick/secondpick tai radiant/dire. Esimerkki: Joukkue 1 voittaa coinflipin ja valitsee secondpick:n. Joukkue 2:lle tulee automaattisesti firstpick mutta saavat päättää dire vai radiant.
2. matsi - Toisessa matsissa se kumpi hävisi ekan matsin coinflipin, saa päättää ekana
3. matsi - Kolmannessa matsissa taas ensimmäisen matsin coinflipin voittaja. (Käykää keskustelut peliaulan chatissä)

4. Pelien "pausen" määrä rajaton, mutta jos joukkue joutuu käyttämään pausen, täytyy chatin kautta kertoa toiselle joukkueelle syy pelin taukoon.

5. Peleissä on salittu toistenne henkinen manipulointi chat:n keskustelujen kautta tai peli chat wheelin kautta. Mutta asiaton käytös haukkumiselle ei ole salittua. Jos koette asiamatonta käytöstä turnauksen aikana, ilmoittakaa siitä minulle. (Pidetään hyvää ilmapiiriä yllä ja kannustetaan toisiamme kehittymään pelissä paremmiksi.)

6. Kun ottelu päättyy, tarvitsen toornament tuloksiin matsin tiedoista: a.) kumpi joukkue voitti b.) mikä oli pelin tulos tappojen suhteen xx - xx. (Hyvä käytäntö ottaa screenshot pelistä ja laittaa minulle kuva priva viestinä otteluiden jälkeen.

7. Koutsien käyttö pelien aikana kielletty.

8. Jos haluatte että pelinne striimataan Twitch - Kanaliiga Dota2 kanavalle, kysykää mahdollisuudesta @Mazaaaaaa tai @Shaedar [Vincit] ylläpitäjiltä. Tavoitteenamme on saada mahdollisimman moni peli striimattua, jotta saamme kanaliigan ja Dota2 peli turnauksen mainosta kansalle isommin.

9. Tavoitteena pelata 1 turnaus matsi / viikko. Seuraavia pelejä voi alkaa sopimaan heti kun kaikki ovat saaneet kyseisen turnaus kierroksen pelit pelattua.
(Jos sääntöihin herää vielä lisäkysymyksiä, voi niitä esittää suoraan kanaliigan discord #dota2-kapteenit tai #dota2 kanavalle.

Host / Striimaus: Mazaaaaaa.