Skynett Online MTGA Standard

By Skynett Online yhteistyössä Poromagia
Online, https://www.twitch.tv/ikil0l
Description
Poromagian kanssa yhteistyössä toteutettava MTGA turnaus! Turnaus järjestetään Skynett Online -tapahtumassa. Formaattina Traditional Standard (Bo3). Pelataan viisi kierrosta swissiä ja kierroksen kesto on 50 minuuttia. Top 8 pelataan single elimination Bo3 -periaatteella.

Aikataulu:
11:30 Pelaajat paikalla discordissa ja ohjeistus alkaa
12:00-17:00 Turnauksen Swiss -kierrokset
17:00-18:00 Ruokatauko
18:00 Top 8 alkaa
19:00 Pronssipeli
20:00 Finaalipeli

Ilmainen osallistujille, kaikki saavat osallistua. Deck listit vaaditaan. Tarkemmat ohjeet deck listin lähettämiseen säännöissä.

Turnaus edellyttää Skynett Online -tapahtuman MTGA discord kanavalle liittymistä: https://discord.gg/azJBaZM

Vähintään pronssi ja finaalipelit pyritään striimaamaan ja selostamaan.

Lisätiedot säännöissä ja discordissa.
Timezone
Europe/Helsinki (UTC+03:00)
Contact
Join Discord
Prize
Palkintoja yhteensä 200 krediitin edestä. Tarkemmat tiedot palkinnoista julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

Palkintojakauma
1 sija: 95 Poromagia krediittiä
2 sija: 50 Poromagia krediittiä
3 sija: 30 Poromagia krediittiä
4 sija: 15 Poromagia krediittiä

Kaikkien palkintosijojen ulkopuolelle jääneiden osallistujien kesken arvotaan 10 Poromagia krediitin palkinto.

Palkinnot luovutetaan kahdella tapaa:
1. Jos voittajalla on Poromagian asiakastili, voidaan krediitit lisätä suoraan tilille. Voit myös tehdä Poromagian asiakastilin tätä varten, mikäli sinulla ei sellaista ole valmiina.
2. Jos voittajalla ei ole Poromagian asiakastiliä, lähetetään voittajalle sähköpostiin tulostettava pdf -lahjakortti.
Rules
Formaatti:

Turnaus pelataan standard swiss -turnauksena ja kaikki kierrokset ovat Bo3 kierroksia. Kierroksia on 5 kappaletta ja jokainen kestää 50 minuuttia.
Swississä parhaiten menestyneet 8 pelaajaa pääsee Top 8 -vaiheeseen, jossa pelataan kolme Single-Elimination kierrosta sekä pronssipelit.

Huom! Mikäli osallistujia on alle 16, pelataan ainoastaan Top 4.

Missä ja turnaus pelataan:

Turnaus pelataan Magic: The Gathering Arena (MTGA) sovelluksessa. Jokainen pelaaja pelaa omilla korteillaan ja on itse vastuussa vakaasta internet yhteydestä sekä MTGA-ohjelman vakaudesta. Pelaaminen tapahtuu Direct Match -toiminta käyttämällä (Huom! Muistakaa valita Bo3 formaatti haastaessanne vastustajaa!)

Deck list lähettäminen:

Kopio pakkasi deck list MTGA:ssa "Export" -toiminnolla. Lähetä pakkalista ville.suutari(at)trailblazers.gg 23.10.2020 klo 17.00 mennessä. Ongelmatilanteissa ota yhteys turnausjärjestäjään discordissa: Ikilol#5116

Näenkö muiden deck listin?

Kyllä. Muodostamme deck listeistä dokumentin, joka jaetaan kaikkien osallistujien kesken. Mikäli huomaat vastustajan pelaavan kortteja deck listin ulkopuolelta, ota yhteys turnausjärjestäjän discordissa: Ikilol#5116

Paritus ja vastustajan löytäminen:

Turnausjärjestäjä toimittaa parituksen turnauksen discord kanavalle ennen kierrosten alkua.

Vastustajaa ei näy, mitä teen?

Kierroksen alettua jokaisella pelaajalla on 5 minuuttia aikaa olla yhteydessä vastustajaan discordissa sopiakseen pelin alkamisesta. Mikäli 5 minuutin aikana vastustaja ei vastaa, ole yhteydessä turnausjärjestäjään Ikilol#5116. Koetamme löytää vastustajan. Mikäli vastustajaa ei löydy 5 minuutin aikana, hän luovuttaa ensimmäisen pelin ja mikäli vastustaja ei saavu paikalle 10 minuutin aikana, luovuttaa hän koko pelin.

Minulla on ongelma MTGA:n kanssa, mitä teen?

Ole yhteydessä turnausjärjestäjään Ikilol#5116 ja vastustajaan discordissa. Koetamme ratkaista ongelman, jotta pääsette jatkamaan peliä. Mikäli tilanteen takia time outtaat pelin, emme voi vaikuttaa tilanteeseen ja häviät kyseisen pelin.

Aloitimme vahingossa pelaamaan Bo1, mitä nyt tehdään?

Ei hätää! Pelatkaa Bo1 loppuun, ottakaa yhteys turnausjärjestäjään Ikilol#5116 discordissa. Tämän jälkeen aloittakaa uusi Direct Challence, tällä kertaa Bo3. Bo1 pelin hävinnyt pelaaja luovuttaa ensimmäisen Bo3 pelin, jonka jälkeen voitte pelata normaalisti loppuun Bo3 pelit.

Tulosten ilmoittaminen:

Tulokset ilmoitetaan turnausjärjestäjälle discordissa yksityisviestillä seuraavalla tavalla:

Pelaajan nimi - Voitetut pelit
Pelaajan 2 nimi - Voitetut pelit

HUOM! Molemmat pelaajat voivat ilmoittaa tulokset, mutta ilmoittaminen on voittajan vastuulla. Mikäli emme saa tuloksia 5 min kierroksen päättymisen jälkeen, oletamme pelin päättyneen 1-1.

Haluan poistua turnauksesta, mitä teen?

Ota yhteys turnausjärjestäjään Ikilol#5116 discordissa. Varmista, että turnausjärjestäjä tietää ja on kuitannut, että olet poistunut turnauksesta, ennen kuin poistut discordista. Et voi enää palata turnaukseen, jos olet kerran poistunut turnauksesta.