PCPlaystation 4Playstation 5Xbox OneXbox SeriesMobileSwitch

Viralspot Fortnite toernooi

By Bananaz.gg
Online, amsterdam
Description
Informatie

Tijdens de voorjaarsvakantie organiseren wij, op dinsdag 23 februari, in de de gemeentes Den Helder, Hollands Kroon, Schagen en Texel een online Fortnite Toernooi. Voor iedere gemeente komt er een apart toernooi waardoor je rechtstreeks de strijd aan gaat met andere deelnemers uit jouw gemeente.

Ben jij de beste speler in jouw gemeente? Doe dan mee en laat je skills zien!

Aanwezig zijn om: 18.30 uur
Start: 19.00 uur
Einde: Rond 21.00 uur

LET OP! Vergeet niet om Fortnite een dag van tevoren al te updaten. Dit duurt vaak wel even en we willen niet dat je te laat komt.


Format van het toernooi kan gewijzigd worden naar aanleiding van deelnemers
Timezone
Europe/Amsterdam (UTC+01:00)
Contact
Join Discord
Prize
De prijzen zijn:

1E plaats – Bol.com bon twv 50 EURO

2E plaats – Bol.com bon twv 40 EURO

3E plaats – Bol.com bon twv 30 EURO
Rules
Format van het toernooi kan gewijzigd worden naar aanleiding van deelnemers

Bananaz.gg - FORTNITE COMPETITIE REGELS

1.1 BEVESTIGING
Je kunt vanaf 2 uur voor het begin van het toernooi via discord je inschrijving bevestigen bij de admin van het toernooi of via de toernooi pagina . Doe je dit niet dan kun je niet meedoen aan het toernooi.

1.2 MATCH REHOSTS
Als een hoog aantal spelers disconnects of lag in de eerste 60 seconden van de match ervaart heeft de admin de mogelijkheid de match te rehosten. In dit geval kondigt de admin de rehost aan en verwijderd alle spelers van de game in willekeurige volgorde. Alle spelers die lag/disconnect issues ervaren dienen de admin individueel te berichten om het probleem kenbaar te maken.

1.3 SPELERS
Elke speler dient zijn/haar gamers tag duidelijk kenbaar te maken naar de tegenstander. Om zo snel mogelijk elkaar te kunnen toevoegen en spelen.


1.4.1 FORMAT
Toernooiformaat is 1v1 crossplay. Er worden 1 ronde gespeelt, tijdens deze rondes moet je zoveel mogelijk kills behalen om door te kunnen naar de volgende ronde. Nadat de ronde is gespeeld gaat de speler met de beste score door naar de volgende ronde.


1.5 COMPETITIEREGELS
De competitie is crossplatform. Er wordt over meerdere ronden gespeeld. Het exacte aantal ronden is afhankelijk van het aantal deelnemers.
Voor elke ronde wordt een starttijd gecommuniceerd. Aan deze starttijd moet je je ook houden. Vertraging door technische redenen kun je melden via de admin op discord.
De game zal moeten worden opgenomen en kan eventueel worden opgevraagd door de game admin.

Spelers worden geacht 10 minuten voor aanvang van een ronde aanwezig te zijn in de lobby. De match start als beide spelers in de lobby zitten.
Aan het einde van de ronde dienen alle spelers een screenshot van de door hen behaalde score te maken. Mochten er problemen zijn kan de admin deze opvragen.
De winnaar wordt bepaald door het hoogste aantal kills. In geval van een gelijkspel zal de winnaar volgen uit deze tiebreakers:

Totaal aantal damage naar spelers
Totaal aantal assists
Totaal aantal damage taken
hoogste Placement

1.5.2 Lobby

De bovenste speler van de lobby maakt de lobby en nodigt diegene onder hem/haar uit. Als jullie beide in de lobby zitten kan de game beginnen.

1.5.3 SCORES DOORGEVEN

Er dient ten alle tijde een screenshot gemaakt te worden van de game. Als je eerder leaved mocht je dood zijn gegaan. Ga je ermee akkoord dat je verloren hebt.

1.6 STREAMING

Het is toegestaan je eigen team’s gameplay te streamen. Als je gameplay van een andere speler/team dan je eigen streamt wordt je gediskwalificeerd. streamers van een match moeten ervoor zorgen dat de stream een vertraging van minstens 10 minuten heeft en dat de gameplay niet zichtbaar is voor andere spelers.

1.7 ONSPORTIEF GEDRAG
Samenwerken, groeperen of “no attack” gedrag met bekenden beschouwen we als cheaten en resulteert in diskwalificatie.

1.8 DISCONNECTS
Het verliezen van de verbinding tijdens de ronde resulteert niet in een pauze of restart. De ronde zal doorgaan zonder de speler, waarbij het aantal kills en de placement behouden blijven. Wanneer er een algemene serverstoring plaatsvindt en een groot aantal van de spelers zijn of haar verbinding verliest, kan de toernooi-admin overwegen de ronde te herstarten.

Regels samengevat
Toegelaten nationaliteit of verblijf: Den Helder
Toegelaten platform: Crossplay! Alles behalve mobile.

Hoe deelnemen:

Je speelt met jouw tegenstanders een wedstrijd "duos in hetzelfde team
Team met de meeste kills na de wedstrijd, wint.
Evenveel kills? Dan telt de "damage dealt to players". Daarna wordt in de eerste plaats naar assists gekeken. Ook gelijk? Als laatste wordt naar damage taken gekeken.
Kills die je haalt na je dood, en niet worden bijgeteld in de matchstats, nemen wij ook niet in rekening!
Het is verboden om je tegenstander te hinderen (Bouwen, structures kapotmaken, impulse grenades, boogie bombs)
Wanneer spelers gehinderd worden kan dit gerapporteerd worden door een ticket aan te maken in je match. In dit ticket moeten de volgende staken beschreven staan:

Een beknopte omschrijving van de gebeurde feiten
Jouw fortnite gebruikersnaam
Een link naar een (YouTube) video waar het hinderen wordt aangetoond
Je hebt hiervoor 8 minuten vanaf de moderator in je ticket komt.


Opgelet!

Maak een screenshot van je statistieken meteen na de wedstrijd, verlaat het potje niet alvorens je een screenshot hebt gemaakt!