Kanaliiga CS Season 2

Por Kanaliiga
Online
-
Descripción
Kanaliigan S2 is here!

CeeÄssää tullaan pelaamaan tällä kertaa NELJÄLLÄ eri firmaliigatasolla. Tämä siksi, että haluamme taata jokaiselle tiimille mahdollisimman tasaiset väännöt kynärin parissa. Nyt siis myös pelaajat, jotka eivät aikaisemmin ole pelanneet, ovat tervetulleita uuteen "Mistä Tää Pommi Pläntitään" lohkoon. Kuten S1llä, pelit pelataan liigamuodossa.

Säännöt ja Kapteenin manuaali: https://drive.google.com/drive/folders/1Nw9DzqrDjEu1IyVzO93LQ6NvDJSbKuvY?usp=sharing

Lisätietoa Kanaliigan Discordissa: https://discord.gg/yTfNkZu
Zona horaria
Europe/Helsinki (UTC+03:00)
Contacto
Join Discord
Premio
Mainetta ja kunniaa + mahdollisesti jotain pientä kivaa
Reglas
Kanaliiga on firmaliiga, joten saman joukkueen jäsenten tulee olla samassa yrityksessä töissä. Muuta meriittiä turnaukseen osallistumiseen ei tarvita, ovi on auki aivan kaikentasoisille pelaajille, vasta-alkajista kovan luokan osujiin! Täysin ammattipelaajille on tosin muut turnaukset, pidetään tämä kasuaalina turnauksena :)

Säännöt ja Kapteenin manuaali: https://drive.google.com/drive/folders/1Nw9DzqrDjEu1IyVzO93LQ6NvDJSbKuvY?usp=sharing

Huom! Tarkistathan, että jokaisella joukkueenjäsenellä on steam profiili julkinen (kts ohjeet). Muistathan myös laittaa screenshotin/kuvan jokaisen pelaajan ingame valikosta niin, että rank on näkyvillä (kts säännöt).

Kanaliigan CS GO säännöt sekä Kapteenin manuaali on vielä work in progress. Rakentavaa palautetta otetaan ilomielin vastaan, sillä allekirjoittanut on varmasti unohtanut papereista paljonkin oleellista. Tarkennuksia ja lisäyksiä tehdään vielä turnauksen alkamispäivään asti.