A1GL P40 Pro Cup DotA2 5vs5

Par A1 Gaming League
Online
-
Description
Pas de description.
Fuseau horaire
Europe/Sofia (UTC+02:00)
Contact
Join Discord
Prix
Награден фонд на турнира:

• 1 място – 500 лева
• 2 място – 250 лева
Règles
Турнирът ще се проведе от 23ти и 24ти май. Турнирът е отворен за български граждани без значение от тяхното моментно живеене. Форматът на турнира е 5v5, captains mode.

Максимален брой отбори: 32
Всички рундове ще бъдат във формат best-of-3
Финалът ще е във формат best-of-5 (неделя)

Отбори ще могат да се записват до 11:30 на 23ти през платформата на турнира
Резерви и промени в съставите са позволени стига играчът да не е записан в друг отбор участващ в турнира, включително и елиминирани вече такива.
Всеки отбор има право на до 10 минути пауза. При нужда от по-дълга такава паузата може да продължи със съгласието на другия отбор или при нарежда от админ.
Всеки капитан на отбор е длъжен да се присъедини към канала ни в Discord, където ще се провежда комуникацията за турнира.
За въпроси свързани с турнира и предаване на резултати пишете в #dota2 канала в Discord сървъра ни ( https://discord.gg/mhadRku ).
Адмите запазват правото си да дисквалифицират отбори и играчи за грубо поведение, обиди към други играчи, отбори или към самите админи, както и при неспазване на правилата на турнира.

Създаване на лобита:
Всички лобитата, освен на игрите, които ще бъдат с официален коментар, се създават от отборите. За игрите с коментар отборите ще бъдат известени своевременно.
Всеки отбор в горната част на бракета започва от страна Radiant, а отбора в долната част може да избира дали да има първи или последен пик.
Сървър по подразбиране Люксембург, но може да бъде сменен при съгласие от страната на двата капитана

Играта приключва когато някой от отборите загуби трона (ancient-a) си или публично в чата бъде написано “gg”. Отборът написал “gg” първи се смята за загубил и срещата се прекратява.