Minecraft Creative HordaLAN 2018

By HordaLAN Dataparty
Vestlandshallen
-
Description
Minecraft Creative turnering på HordaLAN 2018
Timezone
Europe/Oslo (UTC+01:00)
Contact
Join Discord
Prize
1. plass: 900,-
2. plass: 600,-
3. plass: 300,-
Rules
Minecraft Creative Bygging på HordaLAN 2018
Litt praktisk informasjon og viktige regler:
Alle avgjørelse tatt av administratorer er endelige. Disse overstyrer alle regler i dette dokumentet, uansett hva.
Dette dokumentet kan bli endret av administrator uten varsel. Du er selv pliktig til å lese hele dokumentet, og holde deg oppdatert før og under konkurransen. Ved å melde deg på konkurransen bekrefter du at du har lest og godtatt alle reglene i dette dokumentet.
Bruk logikk, og oppfør deg skikkelig. Administratorer kan diskvalifisere deg om du gjør noe annet. Hør på hva de har å si.
1. Generelt
Turneringens dommere/administrator er "Game-Crew". De vil ha siste ord i alle situasjoner. Avgjørelser tatt av en administrator overstyrer alle regler i dette dokumentet.
Administrator for Minecraft på HordaLAN 2018 er:
Norwegian Icecube
Administrator har rett til å endre, tilføye eller fjerne regler i dette dokumentet på et hvilket som helst tidspunkt uten å informere deltakerne. Vi oppfordrer dere til å sjekke reglene før hver kamp for å være sikker på at dere følger de mest oppdaterte reglene til enhver tid.
Ved å melde dere på turneringen, godtar dere og bekrefter at dere har lest reglene, og at dere er innforstått med at administrator har siste ord i konkurransen. Admin forbeholder at de kan avlyse turneringen hvis det er for få påmeldte.
2. Deltakelse
Alle deltakere må stille med egen PC og være tilstede i arenaen som deltager på HordaLAN 2018. Spørsmål kan stilles via Discord eller ved Game Desk. Påmeldt spiller må selv spille. En annen person kan ikke ta over i stedet for påmeldte spiller.
3. Spill
Alle modifikasjoner på spillet som fører til en fordel for deg over andre spillere er ikke tillatt. Modifikasjoner som ikke er på denne listen er ikke anbefalt:
OptiFine
Om du har spørsmål angående en spesiell modifikasjon, kontakt administratorer via Discord eller kom til Game Desk. Installasjon av ulovlige modifikasjoner, eller utnyttelse av feil blir ansett som juks.
Server IP: minecraft.hordalan.no
4. Teknisk
Om det oppstår teknisk feil, ved serveren eller lokalt hos deg, må du rapportere dette til administratorer så fort som mulig.