Playstation 4

Fortnite | 1vs1 | PS4 | BO 1 |

By UltimateGameTournaments
Online
Description
Heb je problemen of vragen? Check dan de F.A.Q. en de online toernooi regels!

Vrijdag 19 april 2019 om 19:00 start ons toernooi. Schrijf je vandaag nog in, want er zijn max. 16 e-tickets verkrijgbaar. Het toernooi neemt +/- 2 uur in beslag. Er is een privéchatfunctie beschikbaar om met de tegenstander te communiceren.

Fortnite | Online | 1vs1 | PS4 | 16 spelers |
Vrijdag 19 april 2019
Toernooi start: 19:00
Toernooi Check-in: 18:30
Totale Prijzenpot: Meerdere kortingscodes
Entree: Gratis

Locatie: Thuis
Min. 8 deelnemers
Max. 16 deelnemers

Opzet Fortnite Toernooi: Fortnite 1 vs 1 toernooi
Modus: Duos
Instellingen: Zelfde console
Rondes: Knockout systeem
Spelmodus: Willekeurig (vrij om te landen)
Best of 1

Beschrijving:
Je tegenstander invite je in de lobby van Fortnite of jij je tegenstander. Je speelt het spelmodus dat bij de ticket staat omschreven. Je zit bij je tegenstander in het team maar alles draait om jezelf, het gaat erom wie de meeste kills behaald en/of wie de laatste kill heeft als jij en de tegenstander hetzelfde aantal kills hebben. Je mag dus niet als je tegenstander (teamgenoot) in gevecht is tot last zijn, zoals bijvoorbeeld structuren kapot te maken zodat je tegenstander kan vallen!
Je mag samenwerken!
Je mag zelf de locatie bepalen waar je landt!
De speler met de meeste kills gaat dus door naar de volgende ronde!
Mochten de kills gelijk zijn, dan gaat de speler die het langst overleeft door naar de volgende ronde!
Timezone
Europe/Amsterdam (UTC+02:00)
Contact
Join Discord
Prize
Prijzenpot:
Nr 1: 75% kortingscode
Nr 2: 50% kortingscode
Nr 3: 25% kortingscode

*Niet geldig bij toernooien waarbij wij 100% uitkeren van het totaalbedrag!
Rules
Regels:

3.2 Gelijkspel:
Als beide teams hetzelfde aantal kills in een spel behalen, krijgt de speler of het duo dat het langer weet te overleven de overwinning.

Als het zover komt dat de game wordt gewonnen en alle spelers overleven en alle spelers / teams hetzelfde aantal kills hebben, dan wint het team dat als laatste een kill heeft gemaakt.

3.3 Connectie verloren:
Als het spel bezig is en dan de verbinding verliest, blijft het aantal kills staan maar de verloren connectie wordt gezien als het moment waarop je dood bent.

Als een speler de verbinding verliest op het lobby-eiland, moet(en) de andere speler(s) het spel verlaten en de lobby opnieuw hosten, als het voor een tweede keer opnieuw gebeurt, moet het spel worden doorgezet.

3.4 Opzettelijke teammoord:
Teams mogen samenwerken maar leden mogen niet de dood veroorzaken van tegenstanders met wie ze concurreren. Dit betreft het vernietigen van structuren, waardoor ze vallen, of elke andere handeling die het spel van je tegenstander kan verstoren. Het bewijs van een speler die de structuur van zijn tegenstander vernietigt, of een andere methode van sabotage, zal resulteren in een verlies. Als je dit blijft doen, kan je mogelijk een ban krijgen voor het gebruik van OnlineGameTournaments platformen.

3.5 Bewijs:
Na elke wedstrijd moet je ervoor zorgen dat je bewijst, anders is er een kans dat je misschien de overwinning niet krijgt(Onze admin zit niet in de game en kan niet wat er gebeurd is.) (Je moet de admin kunnen overtuigen!)
Wat moet erin bij bewijs staan?
- Hoeveelste ben je geworden
- Laatste aantal kills
- Bewijs dat je tegenstander is doodgegaan en hun aantal kills. Als u toeschouwt, kunt u naar 'Rapportspeler' gaan en 1 pagina achteruit gaan en wordt het scorebord van het team met het aantal kills weergegeven.

Tip: Je kan ook een replay terugkijken van Fortnite en alsnog het benodigde bewijs verzamelen!

3.6 Indien de Fortnite servers uitvallen tijdens een wedstrijdronde en alle deelnemers tegelijkertijd uit een wedstrijd worden gekickt, wordt de desbetreffende wedstrijdronde opnieuw gespeeld.

3.7 Indien 2 spelers niet tegen elkaar kunnen spelen omdat ze niet met elkaar kunnen "connecten" in een lobby, worden er geen punten toegekend aan beide spelers. Indien mogelijk kan er na de poulefase nog een poging gewaagd worden om de wedstrijd nogmaals proberen te starten.

3.8 Indien toernooi met Knock-out fase:
Er wordt tot en met de finale Best of One (dus één match) gespeeld.

Overig:
Muis en toetsenbord zijn niet toegestaan op de console en leiden tot een ban!
Heb jij de wedstrijd gewonnen?
Vul dan 1-0 voor jezelf in. Wint je tegenstander met aantal kills, dan vul je 0-1 voor je tegenstander in.