Red Bull Player One - AL 2019

GROUP C - Red Bull Player One 2019 - Albania Online Qualifier

By Red Bull & GameON Albania
Online, Tirane
-
Description
INFO
A je gati për Player One? Është koha e fillimit të Red Bull Player One 2019 – turnament 1v1 League of Legends, duke përfshirë duelistët amatorë më të mire të botës. Këtë herë sjellim edhe bashkëpunimin me Riot EU. Nuk ka ekip që mund t’ju shpëtojë në këto perballje sy më sy. Vetëm njëri mund të dalë fitues në fund te garës!


Bashkoju diskutimit #redbullplayerone
Informohu dhe shihemi në Rift!
Timezone
Europe/Tirane (UTC+02:00)
Contact
Join Discord
Prize
Cili do të jetë shpërblimi për fituesit?

Fituesit e finales kombëtare do të vazhdojnë të përfaqësojnë zyrtarisht vendin e tyre në një udhëtim të paguar me shpenzimet e përgjithshme në Brazil, në dhjetor 2019. Përfaqësuesit do të kenë mundësinë të marrin stërvitje personale nga profesionistët më të mirë të LoL për të ndihmuar në përforcimin e aftësive të tyre për finalen.
Rules
Kushtet për pjesëmarrje:

• Garuesit nuk mund të jenë pjesë apo të marrin pjesë në LCS, LEC, LCK ose LPL ose në ndonjë ligë tjetër profesionale.
• Mosha mbi 18 vjec.
• Mund të merrni pjesë vetem në nje shtet.
• Duhet të keni dokumenta të vlefshme për udhëtim.