Rising-Challenge 2018 MondoCon PC Guru Show

Von Rising-Challenge
Online, Budapest
-
Beschreibung
Üdvözlünk mindenkit a Rising-Challenge toornament oldalán. Magyarország egyetlen Heroes of the Storm eSport versenyét egy új szinte emeljük. a regisztráció augusztus 24 éjfélkor indul. Csatlakozz csapatoddal, hogy ott lehess az offline döntőn az MondoCon PC Guru Shown október 20-21-én a Hungexpon. A Nevezés vége szeptember 9. 23:59! A Liga első játék hete pedig a Szeptember 10-16.
További információkért látogassatok el a weboldalunkra
http://www.rising-challenge.hu
Zeitzone
Europe/Budapest (UTC+01:00)
Kontakt
Join Discord
Preis
Pénzdíjazás
A szervezők által 150.000 Ft
& az IPON jóvoltából 200 000 Ft
Kupa az első helyezettnek
Érem a dobogós csapatoknak
Regeln
[ Mérkőzések, tournament rendszer ]

Az ágrajzot és minden ligabeli mérkőzést majd ezen az oldalon lehet nyomon követni:
https://www.toornament.com/tournaments/1740375843253821440/information

[ Mérkőzések fixálása ]

Minden hétre tervezünk játékhetet, mindaddig amíg minden csapat a csoportjában kétszer nem játszott minden ellenfelével. Az időpontok nem fixek, hanem előre lebeszéltek, mi csupán a hetet határozzuk meg a csapatoknak és azt ,hogy kivel is kellene játszaniuk.

[ Eredmények leadása ]
Minden map győzelmet rögzíteni kell a replayekkel együtt, feltüntetni a csapat nevét az időpontot és az eredményt. Minden eredményt a győztes csapat ad le, ha ez nem történik meg akkor az eredményt semmisé tesszük. Minden mérkőzés eredményét erre az e-mail címre várunk: [email protected]

[ Lebonyolítás ]

A liga első heteiben majd csoportokra oszlanak, ahol mindenki játszik mindenkivel egy Bo2 szériát. A nyert meccs 1 pontot ér.

A rájátszás ismét dupla kiesős formátumban folytatódik majd, viszont a döntőbe csak a legjobb 2 csapat juthat ki!

[Döntő]

A Döntő-t Bo5-ban fog zajlani és a felső ágról érkező csapat egy map előnnyel indul.

[ Csapatlogók ]
Minden csapatnak kellene leadnia egy saját logót a szetvezők felé ( 350x350 PNG )
Ami fontos még, hogy lehetőség nyílik a twich csatornán ezen logók használatára ha előfizetői státuszban vagytok. Ahhoz, hogy a logó slot kiunlockolódhasson/ csapat annak a díja 10 euró. Minden csapat maga dönti el, hogy szeretné-e, hogy a közvetítés során a chaten a logójuk elérhető lehessen vagy sem. Ide küld: [email protected]

[ Map pool ]

A csapatok a Heroes Global Championship jól ismert pályáiból válogathatnak:

🔹Battlefield of Eternity
🔹Braxis Holdout
🔹Cursed Hollow
🔹Dragon Shire
🔹Infernal Shrines
🔹Sky Temple
🔹Tomb of the Spider Queen
🔹Towers of Doom
🔹Volskaya Foundry

[ Map Ban ]
Minden csapat 1-1 pályát kitilt a mérkőzések előtt, ezt pedig a jobb helyezésű csapat kezdheti el (akinek jobb eredményei vannak csoporton belül). Az első körben, a két csapat közös megegyezés alapján dönti el a pálya vagy az első pick sorsát. Ez igaz mind az “online csoportmérkőzésekre”, a “rájátszásra” és az “offline döntőkre” is. Mindig az a csapat választ pályát, aki kezdte a tiltást, így az első hős választás a másik csapatot illeti. A második pályán pedig a vesztes dönti el, hogy első picket, vagy pályát szeretne választani.

[ 5+1 és csere lehetőségek ]
Minden csapat 5+1 játékossal regisztrálhat a tornára. A liga ideje alatt csak is kizárólag egy igazolást hajthat végre minden csapat. A +1 játékos arra kell, hogy ha valaki éppen nem ér rá akkor át tudja venni a hiányzó játékos helyét. Aki nem a csapat tagja az nem léphet pályára más helyett. Ha egy csapat nem rendelkezik 5 fővel az kiesik a ligáról. A versenyen csak és kizárólag a regisztrációnál leadott BattleNet ID-val lehet játszani.

[ Büntetések emberhiánykor ]
Amelyik csapat nem képes kiállni az adott játékhéten ellenfele ellen, az automatikusan veszít, ellenfele pedig (2-0) szériával győz.

[ Büntetés negatív viselkedés során ]
Ha valaki egy adott csapaton belül, képtelen a tisztelet és a normális emberi tulajdonságok betartására, annak csapatát az adott pályán történő alkalomkor -1 pálya elvesztéssel jutalmazzuk. Ne történjenek ilyen esetek, de ha mégis valaki úgy véli, hogy valami negatív viselkedés áldozata lett, screenshottal igazolja a verseny szervezőinek és a három fős szervező gárda majd ítéletet hoz.

[ Mérkőzés kezdete, késés ]
Az előre megbeszélt időponton felül, minden csapat köteles 15 percet várni arra az ellenfelére aki késik, ha ezen felül sem érkeznek meg ellenfelei, akkor a megjelent csapat (2-0) eredménnyel zárja a kört.

[ Kommunikációs csatorna ]
Erre a célra a discordot gondoltuk, csatlakozni itt tudtok rá és minden kérdés és egyeztetés majd ezen a csatornán mehet: https://discordapp.com/invite/ww4eGQ3

[ A közvetítés és stream ]
Minden mérkőzést majd a WestenOfficial csatornán tekinthettek meg, a csapatok pedig próbálják összehozni a discordon a mérkőzések időponti fixálását a streamerrel, hetente legalább 1-2 párharcot közvetítünk majd. A tervezett stream nap ismét a vasárnap lesz majd, de késő délutáni kezdéssel.

A szabályok változásának jogát fenntartjuk.