LNO Amatori  (1)
Playstation 4

Liga Amatorilor Orange |Etapa 1

By Moldova Esports Federation
Online
-
Description
TURNEUL E LA FIFA21.

http://mef.md/21lno1/
Timezone
Europe/Chisinau (UTC+02:00)
Prize
Câștigătorii (locurile 1, 2 și 3) acestui turneu se vor alege cu premii din partea Partenerului General al turneului - compania Orange Moldova.
Rules
Pentru a putea participa la turneu este nevoie să aveți PS+ (abonament care vă permite să jucați Online).

1. Fiecare participant este obligat să se înscrie în acest grup pentru a putea comunica cu Organizatorul: mef.md/autumn-grup/

Grupul este creat pentru a face posibilă comunicarea dintre Organizator și participanți.

2. Comunicare dintre adversari. „Cum mă înțeleg să joc meciul cu adversarul meu?” Unicul instrument de comunicare este Facebook messenger. Profilul de Facebook al adversarului este vizibil la secțiunea Players din cadrul meciului. La ora indicată în program, adversarii trebuie să înceapă comunicarea pentru a se înțelege să joace meciul. Adversarul care nu oferă un răspuns sau refuză să joace și meciul nu poate fi început în 10minute după ora fixată în program poate primi înfrângere tehnică. Jucătorul care a manifestat inițiativa de a juca în termen, trebuie să notifice despre asta organizatorul în grupul de Facebook dedicat turneului, sub formă de comentariu, la postarea cu tabloul competițional. Jucătorul în cauză trebuie să prezinte un screen shot cu discuția de pe messenger, prin mesaj privat, în caz că organizatorul îl va cere.

3. Meciurile încep pe 20 noiembrie, la ora 20:30. Programul turneului este următorul:

20:00 - 20:30 (20 noiembrie)
Publicarea tabloului competițional pe site-ul toornament.com

20:30 (20 noiembrie) - 12:00 (21 noiembrie)
Participanții joacă meciurile din Etapa I. Meciurile din prima rundă încep cel târziu la ora 11:00, la data de 21 noiembrie.

12:00 - 13:00 (21 noiembrie)
Participanții trebuie să înceapă să joace meciurile din Etapa II. De comun acord adversarii pot juca și mai devreme.

13:00 - 14:00
Participanții trebuie să înceapă să joace meciurile din Etapa III. De comun acord adversarii pot juca și mai devreme.

14:00 - 15:00
Participanții trebuie să înceapă să joace meciurile din Etapa IV. De comun acord adversarii pot juca și mai devreme.

15:00
Participanții trebuie să înceapă să joace meciurile din Etapa V. De comun acord, adversarii pot juca și mai devreme.

Etapele următoare se joacă cât de curând posibil.

20:00
Finala turneului se va juca la ora 20:00 și va fi difuzată LIVE. Jucătorii din finală trebuie să coopereze cu organizatorul pentru a face posibilă transmisiunea LIVE.

4.1. Competiția se va desfășura în jocul FIFA21.
4.2. La secțiunea Amatori se va juca în regim ONLINE FRIENDLY.

Setări: Game Speed – Normal, Squads – Online Squads, Defending – tactical, Half Duration – 6 min.
Participanții pot folosi orice echipă (fie selecționată, fie echipă de club). Este interzisă alegerea echipelor Classic XI și World XI. Pe parcursul turneului, participantul poate schimba echipa.

4.3. Competiția se va desfășura în format Single Elimination (participantul iese din competiție la primul duel pierdut).
4.4. Se va juca tur – retur (Best of 2). Invitația la joc se va trimite mai întâi de gazdă (tur), iar pentru meciul retur, oaspetele va fi cel care trimite invitația.
4.5. La finalul celor două meciuri, participantul care a câștigat este obligat să introducă scorul cumulativ în caseta pentru scor de pe platforma turneului (exemplu: 1-0, 0-2, scorul final introdus va fi: 1-2). Dacă acesta va introduce un scor greșit, oponentul său poate face contestație la scor în caseta meciului. În acest caz, oponentul va anunța și Organizatorul despre faptul că adversarul a introdus un scor greșit.
4.6. Dacă după cele 2 meciuri jucate scorul va fi egal (nu se vor lua în calcul golurile marcate în deplasare), se va juca al treilea meci, iar meciul se va încheia la marcarea primului gol (golul de aur) și cel care îl marchează se califică mai departe. Dacă al treilea meci se încheie cu scorul de 0-0, regula se repetă până când marchează cineva.
4.7. Meciurile din finală vor fi difuzate LIVE pe platformele de streaming stabilite de Organizator. Meciurile din finală nu pot fi începute fără acordul Organizatorului.
4.8. Finaliștii turneelor se obligă să coopereze cu Organizatorul pentru a face posibilă difuzarea LIVE a meciurilor din finală.
4.9. În cazul în care numărul de participanți înscriși nu este divizibil cu 8, unul sau mai mulți participanți vor primi, în mod aleatoriu, o victorie din oficiu.
4.10. Toți jucătorii trebuie să fie prezenți la ora stabilită de Organizator. Timpul oficial de așteptare a unui jucător este de 10 minute. În cazul în care cele 10 minute sunt depășite, Organizatorul va avea dreptul să descalifice participantul.
4.11. Este interzisă folosirea oricărui software care oferă vreun avantaj competitiv și abuzarea de bug-uri în orice mod.


Întrebări adresate frecvent (FAQ)

1. Î. Cum mă înțeleg să joc meciul cu adversarul meu?
R. Unicul instrument de comunicare este Facebook messenger. Profilul de Facebook al adversarului este vizibil la secțiunea Players din cadrul meciului. La ora indicată în program, adversarii trebuie să înceapă comunicarea pentru a se înțelege să joace meciul. Adversarul care nu oferă un răspuns sau refuză să joace și meciul nu poate fi început în 15 minute după ora fixată în program poate primi înfrângere tehnică. Jucătorul care a manifestat inițiativa de a juca în termen, trebuie să notifice despre asta organizatorul în grupul de Facebook dedicat turneului, sub formă de comentariu, la postarea cu tabloul competițional. Jucătorul în cauză trebuie să prezinte un screen shot cu discuția de pe messenger, prin mesaj privat, în caz că organizatorul îl va cere.

2. Î. Nu mă pot conecta la joc cu adversarul meu. Ce trebuie să fac?
R. Încercați de mai multe ori. Dacă ați încercat de 4-5 ori la rând fără succes - faceți o pauză de două-trei minute înainte de a încerca încă o dată. Faceți restart la consolă. Încercați să schimbați persoana care face invite. În trecut, mai mulți participanți care aveau această problemă - au reușit să se conecteze abia după câteva încercări eșuate.

Încercați să vedeți dacă consolele voastre sunt conectate la internet prin cablu. Recomandăm ca ambii participanți să fie conectați prin cablu. Dacă va exista o problemă de conectare și un participant va avea conexiune prin WiFi, iar celălalt prin cablu, vom acorda victorie tehnică celui conectat prin cablu dacă după mai multe încercări conexiunea nu va reuși. Dacă ambii participanți vor fi conectați prin cablu și nu se vor putea conecta, după 15 minute de încercări, câștigătorul duelului se va trage la sorți.

3. Î. Ce format trebuie să aibă o întrebare referitoare la un meci din turneu, pusă organizatorului, prin comentariu la postarea din grup ?
R. Toate întrebările referitoare la un meci anume, trebuie să aibă un așa format: exemplu: M 2.19 Ovidiu Popescu - Robert Fahretdinov - nu ne putem conecta. Puteți folosi screen shot la meciul la care vă referiți dacă vă este mai comod așa decâat să scrieți perechea de la tastatură.

Regulamentul complet al turneului poate fi găsit aici: mef.md/regulament-21lno/