True champions win from home, stay safe!
🏠 🎮 👍
Skynett Langames PUBG Turnaus

Skynett Langames PUBG Turnaus

By Skynett Langames
Online, HOLIDAY CLUB SAIMAA
-
Description
Turnauksen järjestää ja tuomaroi Myst1s, M1G ja ystävät!

PlayerUnknown’s Battlegrounds (PUBG) on massiivinen monen pelaajan verkkopeli, jossa enintään sata pelaajaa hyppää laskuvarjolla pelialueelle tarkoituksenaan kerätä aseita ja muita esineitä tappaakseen muut pelaajat. Käytettävissä oleva alue pienenee koko ottelun ajan ja ohjaa pelaajat lähemmäksi toisiaan. Viimeinen pelaaja tai joukkue voittaa kierroksen. Tämä kyseinen turnaus pelataan neljän hengen joukkueissa ja kerrallaan pelikentällä on 16 joukkuetta (yhteensä max 64 pelaajaa).

Turnaus pelataan BYOC-turnauksena (Bring your own computer), joka tarkoittaa, että osallistuvilla pelaajilla tulee olla konepaikkaliput tapahtumaan. Erillistä osallistumismaksua turnaukseen ei ole.
Structure
Structure to be determined.
Timezone
Europe/Helsinki (UTC+03:00)
Contact
Join Discord
Prize
1. 1600€
2. 600€
3. 200€
Rules
Jokaisen turnaukseen osallistuvan henkilön tulee lukea ja ymmärtää alla olevat säännöt ja käyttäytyä urheilijamaisesti turnauksen aikana. Tuomareilla on viime kädessä päätösvalta kaikissa konflikti- ja sanktiointitilanteissa.

Turnauksen järjestäjät varaavat kaikki oikeudet näitä sääntöjä koskeviin muutoksiin.

Tuomarit voivat tarvittaessa keskeyttää pelattavan kartan vakavan teknisen ongelman tai muun mahdollisen äkillisen tapahtuman, esimerkiksi sairastapauksen vuoksi.

Kaikki huijaaminen, mukaan lukien pelin seuraaminen toisen henkilön avustuksella, on kielletty.

Jos osallistuja ei tiedä, onko jokin pelimekaniikka sallittu, heidän tulee kysyä päätuomarilta ennen pelien alkua onko kyseinen mekaniikka sallittu vai ei.

Minkään säännön rikkominen johtaa sanktiointiin, mitä voivat olla:

– Varoitukset

– Pistemenetys

– Palkinnon menettäminen

– Pelaajan tai joukkueen poistaminen turnauksesta