LoL Quarantine Online 2020

LoL Quarantine Online 2020

By МЕСА – Македонска е-спорт асоцијација
Online, #СедиДома
-
Description
❗❗❗ ПОВИК ДО СИТЕ ГЕЈМЕРИ ❗❗❗

Македонската еспорт асоцијација МЕСА ги повикува сите сегашни и идни Challenger-и, Фидери, Yasuo main-ови и Teemo Support-и, како и сите останати кои сакаат да ги покажат своите League of Legends способности да се пријават и покажат кој тим доминира на државно ниво.

🆓 Учеството на турнирот е БЕСПЛАТНО!
Timezone
Europe/Skopje (UTC+02:00)
Prize
No prize information.
Rules
🆓 Како ќе се одвива турнирот?

1. Групна Фаза
- Се игра во една добиена (Best of 1)
- Двојна елиминација
2. Осмина финале, четрврт финале и полуфинале
- Се игра во две добиени (Best of 3)
- Единечна елиминација
3. Финале и натпревар за 3то место
- Се игра во 3 добиени (Best of 5)


⭕ Секоја екипа треба да пријави по 5 играчи (препорачуваме да имате уште 1 дополнителен играч како резерва доколку некој од првата петорка не може да присуствува на закажаниот термин. Секако, ова не е задолжително)
⭕ Во roster-от (петорката која игра) минимум 4 членови треба да бидат Македонски државјани.
⭕ Распоредот на натпреварите ќе биде објавен на 23.04.2020(Четврток) во 20:00 часот , а сите тимови се очекува да бидат на своите места подготвени за игра половина час пред закажаниот почеток на нивната партија. Доколку некој од тимовите не успее да го исконтактира администраторот на 15 минути пред почеток на партијата, тој тим ќе биде дисквалификуван и на негово место ќе биде ставен друг тим од листата на чекање.
⭕ Секој од тимовите за време на натпреварите имаат право на пауза во времетраење од 15 минути.