True champions win from home, stay safe!
🏠 🎮 👍
Liga Națională Orange (IV)
Playstation 4

Liga Națională Orange | Etapa IV

By Moldova Esports Federation
Online
-
Description
mef.md/20lno4/
Timezone
Europe/Chisinau (UTC+03:00)
Prize
Câștigătorii (locurile 1, 2 și 3) acestui turneu se vor alege cu premii din partea Partenerului General al turneului - compania Orange Moldova.

De asemenea, în funcție de clasare, vor fi acordate puncte în Ratingul Național. Primii 14 clasați din Ratingul Național se vor califica la Finala Ligii Naționale Orange care va avea loc în luna iunie, tot în regim Online.
Rules
!Pentru a putea participa la turneu este nevoie să aveți PS+ (abonament care vă permite să jucați Online).

1. Fiecare participant este obligat să se înscrie în acest grup pentru a putea comunica cu Organizatorul: mef.md/home-ps4-grup/

Grupul este destinat pentru a face posbilă comunicarea dintre Organizator și participanți (punctul 3.3. din Regulamentul campionatului).

2. Comunicare dintre adversari. „Cum mă înțeleg să joc meciul cu adversarul meu?” Unicul instrument de comunicare este Facebook messenger. Profilul de facebook al adversarului este vizibil la secțiunea Players din cadrul meciului. La ora indicată în program, adversarii trebuie să înceapă comunicarea pentru a se înțelege să joace meciul. Adversarul care nu oferă un răspuns sau refuză să joace și meciul nu poate fi început în 15 minute după ora fixată în program poate primi înfrângere tehnică. Jucătorul care a manifestat inițiativa de a juca în termen, trebuie să notifice despre asta organizatorul în grupul de Facebook dedicat turneului, sub formă de comentariu, la postarea cu tabloul competițional. Jucătorul în cauză trebuie să prezinte un screen shot cu discuția de pe messenger, prin mesaj privat, în caz că organizatorul îl va cere.

3. Meciurile încep pe 29 mai, la ora 20:30. Programul turneului este următorul:

20:00 - 20:30 (29 mai)
Publicarea tabloului competițional pe site-ul toornament.com

20:30 (29 mai) - 12:00 (30 mai)
Participanții joacă meciurile din Etapa I. Meciurile din prima rundă încep cel târziu la ora 11:00, la data de 30 mai.

12:00 - 13:30
Participanții trebuie să înceapă să joace meciurile din Etapa II. De comun acord adversarii pot juca și mai devreme.

13:30 - 14:30
Participanții trebuie să înceapă să joace meciurile din Etapa III. De comun acord adversarii pot juca și mai devreme.

14:30 - 15:30
Participanții trebuie să înceapă să joace meciurile din Etapa IV. De comun acord adversarii pot juca și mai devreme.

15:30
Participanții trebuie să înceapă să joace meciurile din Etapa V. De comun acord, adversarii pot juca și mai devreme.

Etapele următoare se joacă cât de curând posibil.

20:00
Finala turneului se va juca la ora 20:00 și va fi difuzată LIVE. Jucătorii din finală trebuie să coopereze cu organizatorul pentru a face posibilă transmisiunea LIVE.

4.1. Competiția se va desfășura în jocul FIFA20, în regim ONLINE FRIENDLY.

Setări: game speed - normal, squad type - online, defending: tactical, half duration – 6 min.

Participanții pot folosi orice echipă (fie selecționată, fie echipă de club). Este interzisă alegerea echipelor Classic XI și World XI.

Pe parcursul turneului, participantul poate schimba echipa.

EXCEPȚIE: În finală nu se permite să alegeți Franța. Gazda va alege prima echipa, iar oaspetele va trebui să aleagă altă echipă decât gazda. În meciul retur regula se va aplica corespunzător.

4.2. Competiția se va desfășura în format Single Elimination (participantul iese din competiție la primul duel pierdut).

4.3. Se vor juca câte două meciuri cu fiecare adversar (tur – retur). Invitația la joc se va trimite mai întâi de gazdă (tur), iar pentru meciul retur, oaspetele va fi cel care trimite invitația.

4.4. La finalul celor două meciuri, participantul care a câștigat este obligat să introducă scorul cumulativ în caseta pentru scor de pe platforma turneului (exemplu: 1-0, 0-2, scorul final introdus va fi: 1-2). Dacă acesta va introduce un scor greșit, oponentul său poate face contestație la scor în caseta meciului.

4.5. Dacă după cele 2 meciuri jucate scorul va fi egal (nu se vor lua în calcul golurile marcate în deplasare), se va juca al treilea meci, iar meciul se va încheia la marcarea primului gol (golul de aur) și cel care îl marchează se califică mai departe. Dacă al treilea meci se încheie cu scorul de 0-0, regula se repetă până când marchează cineva.

4.6. Fiți gata mereu să faceți screen shot (sau poză la ecran), pentru a avea dovada scorului, în caz că apar contestații.

Întrebări adresate frecvent (FAQ)

1. Î. Cum mă înțeleg să joc meciul cu adversarul meu?
R. Unicul instrument de comunicare este Facebook messenger. Profilul de facebook al adversarului este vizibil la secțiunea Players din cadrul meciului. La ora indicată în program, adversarii trebuie să înceapă comunicarea pentru a se înțelege să joace meciul. Adversarul care nu oferă un răspuns sau refuză să joace și meciul nu poate fi început în 15 minute după ora fixată în program poate primi înfrângere tehnică. Jucătorul care a manifestat inițiativa de a juca în termen, trebuie să notifice despre asta organizatorul în grupul de Facebook dedicat turneului, sub formă de comentariu, la postarea cu tabloul competițional. Jucătorul în cauză trebuie să prezinte un screen shot cu discuția de pe messenger, prin mesaj privat, în caz că organizatorul îl va cere.

2. Î. Nu mă pot conecta la joc cu adversarul meu. Ce trebuie să fac?
R. Încercați de mai multe ori. Dacă ați încercat de 4-5 ori la rând fără succes - faceți o pauză de două-trei minute înainte de aîncerca încă o dată. Faceți restart la consolă. Încercați să schimbați persoana care face invite. În trecut, mai mulți participanți care aveau această problemă - au reușit să se conecteze abia după câteva încercări eșuate.

Încercați să vedeți dacă consolele voastre sunt conectate la internet prin cablu. Recomandăm ca ambii participanți să fie conectați prin cablu. Dacă va exista o problemă de conectare și un participant va avea conexiune prin WiFi, iar celălalt prin cablu, vom acorda victorie tehnică celui conectat prin cablu dacă după mai multe încercări conexiunea nu va reuși. Dacă ambii participanți vor fi conectați prin cablu și nu se vor putea conecta, după 15 minute de încercări, câștigătorul duelului se va trage la sorți.

3. Î. Ce format trebuie să aibă o întrebare referitoare la un meci din turneu, pusă organizatorului, prin comentariu la postare sau în privat?
R. Toate întrebările referitoare la un meci anume, trebuie să aibă un așa format: exemplu: M 2.19 Tiran5656 - Stasikk07 - nu ne putem conecta. Eu sunt Tiran5656. (numele folosite trebuie să fie cele cu care sunteți înregistrat pe toornament.com). Atunci când nu folosiți numele de pe toornament.com, organizatorului îi este foarte dificil să soluționeze eficient problema deoarece trebuie să piardă mult timp ca să identifice duelul pe site. Puteți folosi screen shot la meciul la care vă referiți dacă vă este mai comod așa decâat să scrieți perechea de la tastatură.

Regulamentul complet al turneului poate fi găsit aici: mef.md/regulament-fifa