MESA Dota 2 1v1 Gaming Weekend

MESA Dota 2 1v1 Gaming Weekend

By МЕСА – Македонска еспорт асоцијација
Online, #СедиДома
-
Description
❗❗❗ ПОВИК ДО СИТЕ ГЕЈМЕРИ ❗❗❗

Македонската еспорт асоцијација МЕСА ги повикува сите DOTA 2 играчи кои сакаат да ги покажат своите способности да се пријават и покажат кој играч доминира на државно ниво.

🆓 Учеството на турнирот е БЕСПЛАТНО!
Timezone
Europe/Skopje (UTC+02:00)
Prize
🏆Прво место – LOGITECH G305 (Wireless mouse)

🥈Второ место – Aula Hyperion Mechanical RGB, BLUE switch tactile w/palm rest

🥉Трето место – Marvo Scorpion GP-001 Earphone
Rules
⚠ ПРАВИЛА ⚠

⭕ Се игра по принцип на единечна елиминација се до ТОП 8 каде што натпреварите ќе бидат двојна елиминација.
⭕ Сите натпревари ќе се играат во BO3 формат.
⭕ Се игра по принципот на Coin Flip, тој што ќе биде победник бира кој херој ќе се игра на првата мапа, односно поразениот одбира херој со кој ќе играат на втората мапа. При резултат од 1:1, одлучувачка ќе биде третата мапа каде што се игра однапред зададен херој односно Shadow Fiend.
⭕ Играчот што прв ќе земе две убиства или ќе ја убие Tier 1 кулата на противникот победува.