MESA CR Gaming Weekend

MESA CR Gaming Weekend

By МЕСА – Македонска еспорт асоцијација
Online, #СедиДома
-
Description
❗❗❗ ПОВИК ДО СИТЕ МОБИЛНИ ГЕЈМЕРИ ❗❗❗

Македонската еспорт асоцијација МЕСА ги повикува сите играчи, обожаватели како и останати кои сакаат да ги покажат своите Clash Royale способности да се пријават и покажат кој доминира на државно ниво.

🆓 Учеството на турнирот е БЕСПЛАТНО!
Timezone
Europe/Skopje (UTC+02:00)
Prize
🏆Прво место - Marvo Scorpion GP-001 Earphone

🥈Второ место - Tenda Wireless N Range Extender 300Mbps

🥉Трето место - Power Bank Natec Extreme Trevi 5000mAh Dual USB + Type-C
Rules
🆓 Како ќе се одвива турнирот?

⭕ Се игра со Tournament rules односно левелот автоматски се капува на 9 за двајцата играчи.
⭕ Се игра Classic тип на играње. Секој играч си има свој дек со карти.
⭕ Декот со карти е фиксен кон еден противник. Промени се можни откако ќе победите за следната партија.
⭕ Сите игри се играат BO3 односно во две добиени. Победникот продолжува понатаму.
⭕ Полуфиналињата и финалето ќе бидат BO5 односно во три добиени.
⭕ Претходно треба да имате направено декови и да бидете спремни за игра и да започне на време.