Trailblazers CSGO Fall Series 2020

By Trailblazers esports
Online
Description
Ilmoittautuminen aukeaa 20.9.20 klo 18.00 ja sulkeutuu 4.10.20 klo 23.00. Mukaan mahtuu 32 ensimmäistä joukkuetta. Joukkue koostuu 7 pelaajasta + mahdollisesta valmentajasta. Ilmoitathan valmentajan selvästi ilmoittautumisessa erikseen viimeisenä pelaajana.
Ilmoittautumismaksu on 50 euroa per joukkue. Maksuohjeet annetaan joukkueille ilmoittautumisen jälkeen. Turnaus alkaa viikko ilmoittautumisen sulkemisesta maanantaina 12.10.2020.

Huom! Ilmoittautumisen tekee joukkueen kapteeni! Kapteeni ilmoittaa samalla myös pelaajat, joista "varapelaajat" ovat ilmoittautumisessa viimeisenä. Oikeiden tietojen antaminen on tärkeää viestinnän kannalta, joten annathan toimivan sähköpostiosoitteen ilmoittautumisen yhteydessä!
Turnauksen alkulohko pelataan Round robin -periaatteella, josta 16 joukkuetta jatkavat Swiss stage -formaattiin. Turnauksen kokonaiskesto on noin 2.5 kuukautta ja pelaajilta odotetaan sitoitumista peleihin koko liigan ajaksi. Turnauksen osallistumismaksua ei palauteta.
Lisätietoja ja kysymyksiä voit kysyä turnausjärjestäjiltä discordissa: Toni"ändykkä#5211" Anderssonilta tai Miro "Lanchelo#3359" Martikaiselta tai sähköpostilla osoitteeseen [email protected] Pelejä tullaan striimaamaan aikataulujen puitteissa Trailblazersin Twitch-kanavalle selostettuna.
Timezone
Europe/Helsinki (UTC+02:00)
Contact
Join Discord
Prize
Palkintopotti 1000 euroa, josta voittajalle 750 euroa ja turnauksen toiseksi tulleelle joukkueelle 250 euroa.
Rules