SkodjeLAN 2019

Fortnite 2v2 Squad @SkodjeLAN

Por Sunnmøre Data og Kultur
Gomerhuset, Skodje
-
Descripción
PS: Vi forbeholder oss retten til å endre reglene om vi må, metaen endres, spillet oppdateres eller vi ser det er nødvendig!
Zona horaria
Europe/Oslo (UTC+02:00)
Contacto
Join Discord
Premio
1 Plass 3000 kr
2 Plass 1500 kr
Reglas
Fortnite 2v2 Squads Regler

§1 Sabotasje:
Dere skal queue sammen i lobby. Om dere spiller 2v2 er det squads, og 1v1 så er det duo. Dette betyr at dere har mulighet til å ødelegge for hverandre, men dette skal ikke skje med vilje. Å edite, den andres bygninger, ødelegge baser eller boogie-bombe motstanderen er ikke lov.


§1.1 Eksempler på sabotasje:
Ødelegge eller svekke motstanderens buildings. (kan gi prikk)
Gjøre at motstanderen misser shots, ødelegger motstanderens pathing, springing, gåing, kjøring, gliding, jump pads, launch pads etc. (kan gi prikk)
Bygge forran motstanderen din med vilje. (kan gi prikk)
Boogie-bombe / impulse nade motstanderen din. Dette fører til direkte diskvalifisering, du får rødt kort og må stå over neste turnering. (diskvalifisering)
Spamme map markør under hvilket som helst tidspunkt av matchen er ikke tillatt. (kan gi prikk eller diskvalifisering)
Kjøre i / på motstandere med kjøretøy for å skubbe de vekk med vilje. (kan gi prikk)

§1.2 Eksempler på “lovlig” sabotasje:
Plukke opp loot, våpen, kuler etc (drop-ables) fra motstanderlaget som egentlig skulle til dems teammate.
Ødelegge sin egen rampe opp til launchpad, jump pad, fjell etc (gjelder kun om dette resultere i at motstanderen din ikke tar fall damage. Gjør de det blir dette sett på som sabotasje)


§2 Walkover, Advarsler, Prikker og Diskvalifisering
Advarsler fører til prikker, 3 prikker og du er diskvalifisert fra turneringen og du får ikke melde deg på neste turnering. Advarslene blir liggende tilknyttet hver enkelt spiller (ikke et lag) og blir værende i 3 turneringer før den forsvinner. Dette betyr at om du har 1 advarsler og spiller 3 turneringer vil du ha 0 advarsler til Turnering 4

§2.1 Oppmøte og Walkover
Møter du ikke opp til kamp innen 15 minutter taper du på walkover.
I runde 2 av Brackets må man forvente litt venting, så ikke send inn rapport om walkover før dere hatt fått tildelt motstander og det har gått 5 minutter.
Mellom kamp 1 og kamp 2 skal det helst ikke være noen pause, men om nødvendig så har begge lag 5 minutter pause før man starter igjen. Skulle man trenge mer pga teknisk feil med utstyr skal admin kontaktes. Da får man totalt 10 minutter pause.
Disconnect eller andre problemer se §3

§2.2 Prikkesystem for Små og Større Regelbrudd og Diskvalifisering
Man må ikke ha 3 prikker for å bli diskvalifisert og administratorer og dommere har alltid siste innspill og vi forbeholder oss retten til å diskvalifisere noen uten advarsel om dette skulle være såpass ekstremt.
3 prikker og du blir diskvalifisert.
Hvor mange prikker man får for sabotasje justeres etter grovhets-nivå på regelbrudd og blir tatt case by case av admins og arrangører.

§2.3 Diskvalifisering ved bruk av utenlandsk spiller
Blir det oppdaget på noe som helst tidspunkt at en av spillerne i turneringen på laget ikke er fra norge/norsk statsborger/bor i norge så blir laget diskvalifisert umiddelbart og laget må stå over neste turnering.§3 Disconnect iløpet av/før/etter en kamp
Disconnecter en spiller etter kampen har startet og det har gått 2 minutter og ingen av lagene har fått et kill skal kampen startes på nytt.
Om en spiller disconnecter i lobby eller i bussen skal kampen startet på nytt
Disconnecter en spiller under kampen og det har gått mer enn 2 minutter eller motstanderlaget har fått et kill må den andre spilleren fortsette kampen 1v2 med mindre motstanderlaget godtar en remake av den matchen.§4 Hacking eller annen form for ulovlig sabotasje ved hjelp av software eller internet access.
Blir du tatt i å hacke blir du og din partner diskvalifisert med en gang. Din partner må stå over neste turnering og du selv blir utestengt i et år fra alle kommende turneringer. Dette kommer ann på hvor kraftige cheats som ble brukt og vi forbeholder oss retten til å utestenge cheaters i en lengre periode.


§4.1 DDOS
DDOS, forsøk på DDOS eller annen form for å ødelegge for en annen spiller via internet access eller internettleverandør resulteres i direkte diskvalifisering for laget og utestengelse på ubestemt tid.§5 Sportsånd
Vi forventer at spillere har en sportslig oppførsel både på og av slagmarken. Ha en fin tone med hverandre før, under og etter kampen så vi fortsatt har et godt miljø. Banter kan være gøy innimellom, men unngå å trakassere motstanderen i chat, på stream og andre plasser hvor et individ vil føle seg krenket eller sett ned på.
Dette gjelder også ingame, om du ser motstanderen gjøre det bedre enn deg så fortsett å spille rent og pent istedenfor å sabotere (referer til paragraf §1 regel #2) motstanderen på en usportslig og ulovlig måte!
Bruk av emotes mot motstandere generelt sett feks på de som har blitt knocket eller begynt å spectate er ikke tillatt.
Det forventes såklart ikke, men det skader ikke å skrive glhf før kampen og ggwp etter kampen!


§5.1 Prikk ved dårlig oppførsel og dårlig sportsånd
Dårlig sportsånd kan føre til at laget (begge spillerne) vil få en prikk. (Refererer til §2)
§6 Rasisme, homofobi, funksjonshemmede, skjellsord og annen form for uthenging
Under ingen omstendigheter skal homofobiske, rasistiske, nedlatende skjellsord eller uthenginger ta sted. Dette vil resultere fra advarsel til utestengelse alt etter hvor drøy/ekstrem hendelsen er. Administrator og Dommere vil ta dette case by case og det er rom for tolkning.
Dette gjelder også på stream, videoer, eller andre sammenhenger hvor du som spiller ikke oppfører deg og følger retningslinjene, uavhengig om det er mot en motstander eller andre individer.

§8 Organisasjoner
I turneringer (alt som ikke er en liga) er det ingen grense på hvor mange spillere som kan delta fra en organisasjon da dette fungerer som brackets, og det ikke vil være mulig å samarbeide for å fremskaffe poeng til fremtidige formål.


§8.1 Samarbeid
Det er fortsatt ikke lov å prøve på kampfiksing (melde seg på og tape med vilje til andre i organisasjonen) og andre former for urettferdig forsøk på å gjøre det enklere for spillere fra samme organisasjon til å komme seg lengre i turneringen


§9 Turneringer i samarbeid med Sunnmøre data og kultur
Dersom motstanderen ikke møter opp 15 minutter etter at kampen er generert, og dere ikke får tak i dem på kampsiden eller i spillet, melder dere fra om dette via «#Fortnite-Support»-kanalen på discord. Dere vil da vinne på walkover. En kamp regnes som generert når den har fått to motstandere. Tidspunktet for dette blir angitt på kampsiden. Eneste unntaket er første runde, som har et fastsatt starttidspunkt felles for alle.
Det spilles to matcher og laget med flest kills går videre. Antall kills føres som resultat. Screenshots skal lastes opp under alle kamper som referert i beskrivensen på toornament.com “Hvordan det utføres:”
Etter resultat blir lagt inn har motstanderen 10 min på å klage eller rapportere fil på stillingen som ble lagt inn. Om ingen bekrefter eller avkrefter, sender vi laget som lagt inn resultat videre. Dersom man klager uten noe dokumentasjon så sender vi laget som har lagt inn seier videre.
En advarsel tilsvarer en prikk i prikkesystemet referert til i §2.1
Turnering sammen med SDOK er uten dobbeltutslag, med mindre annet er presisert i turneringen.
Admins og ledelsen i SDOK har alltid siste ordet ved en avgjørelse.

PS: Vi forbeholder oss retten til å endre reglene om vi må, metaen endres, spillet oppdateres eller vi ser det er nødvendig!