GplayTV Gaming WKND Sofia Starcraft II

By GplayTV
Online
Description
GplayTV отново се завръща в столицата!

На 2-ри и 3-ти юни, клуб Joystation ще посрещне GplayTV Gaming WKND.

Фенове на всякакъв вид гейминг, съберете се! Компютърни, конзолни, VR, турнири и огромна доза забавления ви очакват на GplayTV Gaming WKND Sofia !

Всички почитатели на компютърните, виртуалните и конзолните игри, ще могат да се насладят на голямо разнообразие от турнири по League of Legends, Counter Strike: Global Offensive, Street Fighter V, Mortal Kombat XL, FIFA18 и още! Ще обърнем внимание отново и на двата гиганта в Battle Royale игрите - Fortnite и PUBG. Ще се състоят и финали по две класики, а именно StarCraft 2 и WarCraft 3!!! Очакваме ви!

http://letsplay.gplaytv.bg/
Timezone
Europe/Sofia (UTC+02:00)
Prize
Награди: (изплащат се на място)
1во място – 250 лв.
2ро място – 100 лв.
Rules
Правила- https://docs.google.com/document/d/1YmBZfH4krTz5BprM6sCDpzDqwtixToxHec8X6yj6YqM/edit


Краен срок за записване: 15 минути преди началото на турнира (13:45)
Старт: 14:00 на обяд - 26-ти май 2018
Къде ще се играе?: EU server - канал gplaytv - много препоръчително е да сте в канала, за да се осигури плавно протичане на турнира ( /join gplaytv )
Закъснения: Няма проблем да закъснеете с до 15 минути (14:15), без да уведомите никого. Закъснения с повече от 15 минути, могат да се приемат, ако сте уведомили администраторите на време - stakimaN / NoThx / kikoncho . В противен случай, ще бъдете дисквалифицирани, но не и преди да се наруши гладкото протичане на турнира.
Смяна на раса: Нямате право да сменяте расата, с която сте се записали първоначално в Toornament.
Софтуер от трети лица: Използването на допълнителен софтуер, който предоставя каквото и да е предимство (например maphack, production tab hack, и т.н.) е напълно забранено. В случай, че се докаже използването на такъв софтуер, ще бъдете дисквалифицирани и ще получите забрана за участие на всички турнири, организирани от GplayTV.
Disconnect: В случай, че някой от играчите изгуби връзка със сървъра, поради някаква причина, , играта ще се възстанови от replay не по-рано от 5 секунди преди възникването на проблема. Нямате право да гледате replay-я във времето между disconnect-а и възстановяването на играта.

Сиидинг: Топ играчите ще бъдат разположени възможно най-далеч един от друг по усмотрение на администраторите

Карти (стари):
Abiogenesis LE (2)
Acid Plant LE (2)
Backwater LE (2)
Blackpink LE (2)
Catalyst LE (2)
Eastwatch LE (2)
Neon Violet Square LE (2)
Или карти (нови): ??

Понеже текущият сезон свършва на 16-ти май, което е близко до началото на турнира, ви молим да гласувате на долния линк, за това на кои карти да се играе?

ГЛАСУВАЙ: https://www.strawpoll.me/15606858

Двамата финалисти ще имат избор на 2-ри юни дали да играят на новите, или старите карти.

Избиране на карта (map pick): Играчът по-долу в бракета е A, а играчът по-горе е B
A - ban
B - ban
A - ban
B - ban
B - pick
A - pick
B - pick

Ако не сте най-добрите, или нямате предпочитания за картите, може да изберете карта по взаимно съгласие - например разбирате се за Catalyst и загубилият избира след това.

Скинове: Играчите са напълно свободни да се уговорят кои скинове да са активни, и кои да не са, освен на Roach, Zergling, Disruptor , които са абсолютно забранени.

При желание на опонента ви, и по усмотрение на администратор, играта може да бъде върната назад, или изцяло преиграна, ако не играете със стандартния скин на горните единици. Искания за връщане на игра, или преиграване, поради скинове на други единици, ще бъдат разглеждани от администратор, но е по-вероятно играта да не се преиграва.