Nexus CS:GO Qualifier #1

Nexus CS:GO Qualifier #1

By NEXUS E-SPORT Skopje Macedonia
Online
-
Description
No description.
Timezone
Europe/Skopje (UTC+02:00)
Prize
Четири најдобри тима од лигата ќе се борат за награден фонд од 1500 евра

Ќе се одржат два квалификациони трунири, од нив 8 екипи ќе влезат на лигата.
Од лигата четирите најдобри тимови ќе се борат за наградите прикажани подолу.

1st 1,000
2nd 300
3rd 200